МОЖЕ повезивање са микроконтролером

A

ash.sahana

Guest
Драги пријатељу, желим да знају како да интерфејс може контролер (МЦП2510/МЦП2515) интерфејс са ПИЦ микроконтролером. Да ли можете да пошаљете узорак кода за ЦАН интерфејс са ПИЦ микроконтролер. Како интерфејса сензора и повезивање различитих уређаја са ЦАН контролер Шта је излаз за то може Повезивање Како да пребацим податке дешава Хвала.

Имам интерфејс може са 8051 и ради добро. Прво се односе приказу листа са подацима како МЗ је. Има је дугу листу СФРЈ, који треба да се користи као по аппл'н. података / сигнала је преузет из ТКСД и Мир од 2551 .. ИМАМ приложите ДИА повезивање. Како МЗ је једни са другима. Надају да ће помоћи! У!!

Здраво момци, ја сам заглавио у томе може да пројектује. Како да као интерфејс ПИЦ18ф4480 са ЛЦД (2 линије 5 * 7пикцел) уређај преко ЦАН магистрале. контролер је уграђен са ЦАН контролер (МЦП2510 )...& примопредајник ће интерфејс .. како да се повеже ЦАН_Х & ЦАН_Л игле са ЛЦД .. јавите ми ... Пројекат је Ултразвучни ТКС и Рк ће дати удаљености објекта ће се пренети на контролер и преко МОЖЕ ће добити податке и пошаљите је на ЛЦД-... неко има идеју о томе једном. дај ми све Реф. изворног кода.

Желим да знам како да интерфејс може контролер интерфејс са микроконтролером моторола68ХЦ11. Да ли можете да пошаљете узорак кода за ЦАН интерфејс са микроконтролером. Шта је излаз за то може Повезивање Како да пребацим податке дешава

Здраво ја радим исти пројекат, односно повезивање О МЦП2515 СА ОСНОВНЕ 8051 што си ти урадио. Па могу да Вас маил цео пројекат извјештај мој маил ИД односно [емаил] вадапалли.сиддхартха @ гмаил.цом [/ емаил]. Хвала унапред и чекају свој одговор.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back