МОР закључавање опсег кроз Цаденце

A

Ahmed Ragab

Guest
Ја сам покушава да пронађе брз начин за исцртавање опсег закључавање за ињекцију закључан осцилатор кроз ритам. Знам једначина да може да израчуна ... и знам како могу да се добију путем дуготрајних прелазних симулација ... Сам читао да је то могуће кроз употребу "хармоника баланс", који су недавно додати у ту 6.1 издање ... али немају појма о томе како да се то уради неко зна како? Туторијал ... упутство ... или само једноставно објашњење од поступак ... би био високо цењен:) Салам

[Куоте = Ахмеда Рагаб] туторијал ... упутство ... или само једноставно објашњење од поступак ... би био високо цењен:) Салам [/ куоте] Надам се ово помаже! Здраво!

Прошао сам кроз примену белешке сте послали. Они стварно не укључују врсту симулације ја покушавам да одржи, то је све о томе самостални ВЦО и експериментисање број особина га ритам. Оно што ја покушавам да урадимо је да се силом (тзв. убризгати) сигнал из генератора синусни талас у осцилатор кроз трансцондуцтор пар. Ако је фреквенција таласа улаз синус у оквиру закључавање опсега ВЦО онда излаз ВЦО је мало померен да се да за снабдевање. Ако не, онда излазни сигнал ВЦО је више као фреквенција модулисаног сигнала, где наставља да мења фреквенцију између тог и убризгава сигнала и да је од ВЦО Фрее Руннинг фреквенције. Сада је све то лако видети кроз коришћење Пролазни симулација ... Моје питање је: како то може бити учињено кроз ПСС са новим Флек биланс функција која Цаденце додао? Анионе? Хвала јос једном!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back