Максвелова једначина

S

superzf

Guest
Треба ми неки помаже да схватања Максвелове једначине, може неко да ми помогне да резимирамо у једноставним речима. Хвала

Најједноставнији екпленатионс од Максвелове једначине можете наћи у: х ** п: / / ен.википедиа.орг / вики / Максвел 'с_екуатионс (** = тт) поздрав, ИанП

Ове једначине су познати по својој буду у групи. Они су засновани на једној једначина врши од стране других људи у односу на претходну неколико деценија. Када је Максвел умро је напустио Напомене на стотине страница папира. Хеависиде и други су ишли кроз белешке и није постхумно објављивање за Максвел. Оригинални једначине је било око 25 у броју и садржи лажне оне и дупликата у различитим облицима. Ми заиста дугујемо Хеависиде за наше садашње стање Е & М, али је добио мање дискусије у последњих 50 година.

Можда воле да читају Максвелове буквар од Рфцафе: Пратите следеће линкове за преузимање: [урл] хттп://ввв.рфцафе.цом/референцес/артицлес/Глен_Дасх_Маквелл_Ек/Маквеллс [/ урл] буквар - Део 1.зип [урл ] хттп://ввв.рфцафе.цом/референцес/артицлес/Глен_Дасх_Маквелл_Ек/Маквеллс [/ урл] буквар - Део 2.зип [урл] хттп://ввв.рфцафе.цом/референцес/артицлес/Глен_Дасх_Маквелл_Ек/Маквеллс [/ урл] Пример - Део 3.зип [урл] хттп://ввв.рфцафе.цом/референцес/артицлес/Глен_Дасх_Маквелл_Ек/Маквеллс [/ урл] буквар - Део 4.зип [урл] хттп://ввв.рфцафе.цом / референце / чланци / Глен_Дасх_Маквелл_Ек / Маквеллс [/ урл] буквар - Део 5.зип [урл] хттп://ввв.рфцафе.цом/референцес/артицлес/Глен_Дасх_Маквелл_Ек/Маквеллс [/ урл] буквар - Део 6.зип Или идите на следећој страни на РФцафе и потрага за "Буквар Максвелове": [урл] хттп://ввв.рфцафе.цом/референцес/артицлес/артицлес.хтм [/ урл] С.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back