Матлаб Симулинк Проблем

H

hk

Guest
Излаз из "додају" блок је прави плус имагинарне сигнала, али појачало захтева сложен улазни и излазни сигнал као комплекс велл.Тхе Бандпасс филтер захтева прави инпут.Анионе зна начин да се промени из "двоструког да удвостручи (Ц ) ", што значи из реалног до сложених сигнала, и обрнуто Хвала на помоћи:? Д

И цант видим слику, али конвертовање између дупло да удвостручи сложене и против је лако. користе у реалном имаг до сложених од Симулинк тоолбок-из пословања Математика део

Здраво, хвала на респонсе.Ерм .. знам о реалном Имагинарни на сложене и комплексне у реалном Имагинарни блоцк.Бут да, уколико постоји само један улаз (дупла) и морам да га промени да удвостручи (комплекс), па да се поклапа са другог блока који захтева комплексан улаз? Питам се како то да после реалног + Имагинарни на "додај блока", излаз из "додају блок" није комплексна вредност? Надам се да сви могли да ми помогнете на тхис.Тханкс пуно!

Хи Покушајте да делите ваше датотеке. можете направити комплекс сигнала из реалног сигнала у реалном имаг до сложених, али можете подесити имаг део на 0.

Здраво, Мислим да знам како да то урадимо алреади.Тханкс на помоћи!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back