Мерење пулса врх

A

amirbaragh

Guest
Здраво Желим да се измери врхунац једног исправљача импулса сигнал.оне једноставан начин је да користите узорак и холд.бут овде имам сигнал у опсегу к (високе фреквенције) са радног циклуса о 10нс.со И цант коришћења узорак и држите. плеасе хелп ме!

Гигатроницс и Агилент производњу веома тачне и трошковно ефикасне Пеак Повер детектори и бројила за пулсирајући РФ сигнала. Све што треба да одаберете одговарајући детектор за напајање и мерач снаге у вези са фреквенцијом и то иоур Модулациона шема.

[Куоте = амирбарагх; 1123760] Здраво желим да се измери врхунац једног исправљача импулса сигнал.оне једноставан начин је да користите узорак и холд.бут Овде имам сигнал у опсегу к (високе фреквенције) са радног циклуса о 10нс.со И цант коришћење узорак и холд.плеасе ми помогне [/ куоте] Постоје неке брзе домети. Користио сам да користи стару Тектроник који је имао главу са рисетиме од 25 пс. То је вероватно око 20 година, али нисам сигуран шта је сада стање у уметности. Како би било мешање га са сигналним крају у фреквенцији, филтрирањем збир фреквенцију, и гледајући на разлику фреквенцији на конвенционалне обиму?

Здраво Његов добар начин да сам га сматрати коначном ваи.бут сада сам цхоосед ИЦ лтц5564 да исправи свој допринос и желите да се измери врхунцу оутпут.ноте да ми је улаз импулса модулисаног сигнала.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back