Мноштво Стопа МДАЦ фаза у пипелинед АДЦ!

C

chandra3789

Guest
фрндс сам симулира МДАЦ фаза у пипелинед АДЦ ........ Излазни је приказан доле ...... ДАЦ функционалност ради у реду, али када имате пажљиво погледате излазни можете видети негативних и позитивних падинама излазни таласни облик. Време постизања коначне вредности је подељен као Окрет око осе времена и временом смирења ....... Ако посматрамо позитивне Окрет око осе је сасвим исправно и нема проблема са њим ..... али негативан нагиб излаз није правилно Окрет око осе тј нагиб није константан .... због тога негативног излаз је мало погрешно и грешка је неприхватљива ...... па реците ми зашто негативни Окрет око осе није правилно? шта би могао бити разлог за то?

Изгледа да дно је РХ карактеристика (као што је тренутни лавабо који је остао без главу и отишла са ниском импедансом), док је на врху има константне струје карактеристика. Али ја питање да ли је неко бољи од другог ако су оба решити на минимум грешке пре него што следећи сат ивице.

Поздрав дицк_феебирд ....... господине, проблем је негативан нагиб излаз није насељавања до жељене тачности у жељено време по побио стопа и позитиван нагиб излаз излаз би требало да реши до 0,1% тачност своју коначну вредност у 5нс ....... ... позитиван нагиб излаз ради у реду, али због овог РЦ врсте карактеристичне негативан нагиб излаз је узимање веома дуго времена да се населе ..... Покушао сам од промјењивим улазе, чак иу том случају позитивног нагиба излазног исправно ради, али друга је неправилно ..... плз хелп ме .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back