Могу ли да Цасцаде компјутерске 2 ПСУс да обезбеди додатну Снага?

J

JohnJohn20

Guest
Здраво. Управо сам ставио ПЦИ Екпресс графичку картицу на свом компјутеру и сада рачунар неће ни почети, само направи зујање звук. Ја сам рекао то је због постојећег 400 вати ЈПС је премали. Уместо да издвоје за високе волтаже ПСУ, могу да добијем још једну сличну ПСУ и било: 1.. Повежите 4-пински конектор за напајање периферни феед-ове (жути 12В, црвени 5 В и две црне разлога) заједно у паралелном моду, и користити ово напајање рачунара. 2. Само покрените ПЦИ Екпресс графичке картице (који се напаја посебном 6-пински конектор него кроз матичне плоче конектора) офф новом ЈПС док остатак рачунара је искључен оригиналну ПСУ. У овом случају, да ли би било препоручљиво да се повеже жице терену (две црне жице) од два ПСУс 4-пински конектор за напајање Периферна храни заједно да 0В храни исто? Хвала.

[КУОТЕ] 2. Само покрените ПЦИ Екпресс графичке картице (који се напаја посебном 6-пински конектор него кроз матичне плоче конектора) офф новом ЈПС док остатак рачунара је искључен оригиналну ПСУ [/ куоте] Ове две подземне жице. су повезани на ПЦИ графичке картице конектором. Нема потребе за додатним прикључцима. У том случају биће вам потребан посебан адаптер, нпр [ИМГ] хттп://статиц.цлицкбд.цом/глобал/цлассифиед/итем_имг/395559_0_оригинал.јпг [/ ИМГ]

Апсолутно не за оба питања. Ако покушате да можда ваш следећи корак ће бити Сеарцх Ебаи за нову матичну плочу. Видео сам раније неке произвођаче напајања понуђеног каскадне везе два или три напајања, ово напајање има неку електронску контролу напона и осталих ствари унутра. Са обичном напајања то је веома опасно да се уради.

Мислим да је био неспоразум. Ту нема каскадних напајања, само одвојено напајање за графичку картицу. Боље је да користите неки наменски напајање 12В.

Паралелне напајање је лоша идеја, такође, одвојено напајање за графичку картицу је такође лоша идеја. Треба да буде једно са довољно снаге да подржи све потребе система делова.

Без сугестија су направљене за паралелне напајања. Само помоћу посебног напајања за графичке картице, и то је нормална ситуација се користи у многим електронским уређајима. Корисник треба да изабере оно што је најбоље решење да се упоређивањем цена / радни укључени у ову акцију, између стварне промене напајања и додавањем друге видео картице 12В напајање.

Слажем се, можете да користите посебну понуду за графичке картице, дизајниран је за то, и конектор као што је предложио мистер_рф их не паралелно, тако да би требало да раде. Већина шасија међутим има само простор за један ПСУ:) можда бити лакше да промените ПСУ као што кажете.

Овај конектор за напајање на видео картицама су конектор да би директно напајање из ПСУ то Видео, да се избегне јаке струје у матичној плочи. Он би требало да купи један ПСУ довољно да подржи све делове. Данас постоји 650В, 750В, 1кВ, 2кВ, чак сам видио 2,7 кВ. Овај други ПСУ може да убије као зеца матичну плочу. Наравно ја сам увек отворен за експериментисање, да видимо Вхатс ће се догодити када он покуша, зашто да не. ;-) Имам притвор од 18 великих сервера половина од њих имају два ПСУ у сваком случају велика, али други ПСУ је само за фарму од хард дискова унутра.

Дакле, постоји друга напајање унутар сервера за ХДД ... Која је разлика користећи другу напајање за графичку картицу? :cool:

Најбоље је да направи Јохни тест и ако преживи делови платим пиво. ;-)

нисам тестирао користи другу напајање, али то треба радити, повежите само видео картице 12В снабдевање из једног СМПС чине тло (црна жица) заједнички за оба. СМПС је потребан нови ПС_ОН пин кратак да пински у оба СМПС (зелена жица) онда треба да раде, или можете повезати 12В напајање за графичке картице који чине основ заједничког за обе [цолор = "Голд"] [СИЗЕ = 1] - Пост аддед ат 21:32 ---------- Претходни пост је био у 21:31 ---------- --------- [/ сизе] [/ цолор] нисам тестирао користи другу напајање, али то треба радити, повежите само видео картице 12В снабдевање из једног СМПС чине тло (црна жица) заједнички за оба. СМПС је потребан нови ПС_ОН пин кратак да пински у оба СМПС (зелена жица) онда треба да раде, или можете повезати 12В напајање за графичку картицу што терен заједнички за оба

Хајде да се тест, теорија је бескорисна ако не постоји практичан експеримент. : Смиле:

ће радити 100% ако само проблем са графичком картицом оптерећењем

Јохни само примају 100 одсто потврду од нашег пријатеља Рајудп, он може да настави са овом конфигурацијом ЛУП. Наравно, ово је веома греатфулл и за мене, за будуће коришћење ПЦ.

Хвала свима вама. Ја ћу му дати снимак преко викенда. Хоћу снаге до другог ЈПС и користите 4-пински конектор за напајање периферни феедова (жута 12В, црвени 5 В и две црне основи) на власт само ПЦИ картицу. На овај начин сам под претпоставком да је ПЦИ картица не добија никакву власт преко своје везе на матичну плочу тако да не би требало да буде земља кругова или слично. Молим вас исправите ме брзо ако грешим. Стаи тунед ....

ако проверите са метру може 5в ће приказати неке везе то је нормално

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back