Могу ли да симулирају Верилог и Ц кода истовремено?

V

vsrpkumar

Guest
Дизајнирао сам првог реда ИИР филтера у Верилог са покретним зарезом цоеффициентс.И пишем еквивалент Ц цоде.Вхат моја сумња је да је могуће да симулира и Верилог и Ц кода истовремено са теста вектори дефинисани у Верилог тесту бенцх.И мисле да ће бити решење за овај цасе.И користим нцверилог компајлер и гцц компајлер

Мислим да могу. Уместо да директно писање теста вектора унутар Верилог тестбенцх, да их пишу у ткт фајлу.. Онда можете да прочитате оне ткт фајлове које Верилог фајл И / О функција која постаје стандард у Верилог 2001.. Ц модел треба да читају те ткт. Аутора фајл И / О операција у Ц и обавља алгоритам ИИР. Много компанија у индустрији томе. Чак и сада секвенцијални еквивалентност проверу је могуће између Ц алгоритам и ХДЛ од СЛЕЦ алата Цалипто и индустрију га користи.

[Куоте = всрпкумар] ја дизајниран првог реда ИИР филтера у Верилог са покретним зарезом цоеффициентс.И пишем еквивалент Ц цоде.Вхат моја сумња је да је могуће да симулира и Верилог и Ц кода истовремено са теста вектори дефинисани у Верилог теста клупи Мислим да ће бити решење за овај цасе.И користим нцверилог компајлер и гцц компајлера [/ куоте] Да, да, потражите ПЛИ у нцверилог документација.. Поздрав Ајеетха, ХВС [урл] ввв.новелдв.цом [/ урл]

Молимо Вас да користите ПЛИ / ВПИ / дпи са свим својим бафера као показивачи прошло кроз интерфејс. Можете врло добро уради. Најбољи начин је да се користи СистемЦ Тестбенцх. Сумит

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back