Модем Контролна линија обавезна?

O

ojahan

Guest
Здраво свима, ја покушате да се повежете АРМ микроконтролера са Хуавеи МЦ703 (ЦДМА ЕВДО), коришћењем Кеил библиотеку. Ако сам повезивање преко ПЦ-у (диал-уп модема) са РТС / ЦТС линија користи, веза је направио и пренос података је у реду. Али, ако РТС / ЦТС линија се не користи, пренос података није у реду. Али ако ја користити микроконтролер, веза је направљен (добио "ЦОННЕЦТ" поруке), али не и накнадне подаци могу послати, чак и ако РТС / ЦТС линија се користи. Исти фирмвера се користи за повезивање са СИМ900 ГСМ и без проблема наћи, РТС / ЦТС се не користи. Моја питања је: - Да ли РТС / ЦТС линија обавезна или се модемска веза још поуздан? Ја никада не користе ову линију за контролу раније. - Да ли постоје разлике у компресије кода, активирање, сигурност итд између ЦДМА и ГСМ? Хвала вам за све чланове пажњу Поздрави Ојахан

Да, код компресије, активације, безбедност су различите за ЦДМА и ГСМ, у ствари је компликованији у ЦДМА ...... РТС и ЦТС нису потребни за ГСМ или ЦДМА (ГСМ модули типа), али формодулес као ЕВДО неопходно је

Хвала вам за брзи одговор. Питам се да ли рачунар може аутоматски да открије модема (ЦДМА или ГСМ) је повезан и користити одговарајућу шифру. Можете ли ми препоручити мене ЦДМА модема (марку и модел), да сте већ успешно повезани са. Можда ћу морати да промените на други бренд Хвала Ојахан

За ПЦ се инсталирати драјвере за то, ЕВДО и ПЦ разговор кроз те драјвере .. Нисам то практично, али моји студенти то раде тако да радиш неке истраживање на њу. Сам могао да урадим са ЦДМА модули исти као и ГСМ модула дуго Назад .....[ цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 18:14 ----- ----- Претходни пост је био у 18:12 ----------[/ сизе] [/ цолор] Ваш захтев је тохаве информације о уређају потпис, лична карта, име и број информација, које сте ће добити га у Цонтрол панелу Девице Пропертиес ...

Здраво Хвала вам за информације, ја сам поново проверавају, да ли постоји драјвер користи у повезивању са рачунаром, и ја могу да потврдим без возача инсталиран пре, само нормална ППП диал-уп мислим да треба да анализира комуникације рачунара и модема опонашају.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back