Може да огласи или МВО симулира правоугаоник антене В / одјекују поклопац

N

night cat

Guest
Да ли је могуће користити ОГЛАСИ или МВО да симулира одзив фреквенција правоугаоника петље антена В / одјекују кондензатора? како? Покушао сам пре две алатке које инпутинг неколико сегмената суспендовати траке линије да симулација али на крају нађу они само их третира као "једне" дугачке траке линије и резултат је веома разликује од обрачуна у теорији. Такође, резултати изнад две алатке су веома различите. Или који алат може да симулира? Сцхматиц је испод приложити:

Могуће је да симулира кола у сцхматиц режиму у огласима. Симулација полу-петље и мулти-порт уређаја. Али симулација у мементум моду, не знам.

Мислим да тренутно Импулс не може да обради то. Можете користити резултат замах у шематски моду?

Мислим да софтвер не може да помогне у да Словенију антена проблема дизајн, али У могу да покушате да користите ИЕ3Д.

Може ИЕ3Д симулирају комбинација физичких структура (антена траг на ПЦБ-а) и електричне кондензатор? Такође, може да покаже фреквентни одзив? И, како да овај програм чак и за пробну верзију?

Здраво, у МВО Бојим се да не може да симулира истовремено несрећно стављене и дистрибуира елемената. Неколико месеци пре мене и мој пријатељ сисао доста са овим проблемом, али ако неко зна метод или програм који ће бити у реду.

ИЕ3Д могу комбиновати с-параметра добијених из области Солвер са другим несрећно стављене компоненте, али оне несрећно стављене елементи нису симулиране у области Солвер.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back