Морам да се реши ова једначина. ИМ1

J

jc2

Guest
Морам да се реши једначину фигура. Морам да добију ИМ1 у функцији других објеката Угодити помоћ мене како могу да реше ове једначине, где могу да га реши? Ово је Једначина фигура к = ИМ1, и ф = λ; симболички предмети једначине су: к КП ВЛ ВДД АВ Р1 веб1 р2а2 р2а1 веб2 р2б2 р2б1 ВТ Ф во је један једначине Помози ми да хвала

[Куоте = јц2] морам да се реши једначину фигура. Морам да добију ИМ1 у функцији других објеката Угодити помоћ мене како могу да реше ове једначине, где могу да га реши? Ово је Једначина фигура к = ИМ1, и ф = λ; симболички предмети једначине су: к КП ВЛ ВДД АВ Р1 веб1 р2а2 р2а1 веб2 р2б2 р2б1 ВТ Ф је један једначине Помози ми хвала [/ куоте] Постоји софтвер по имену ФЕМЛАБ за решавање тешке једначине мада ја лично не знам како да је користите. Али, можете покушати да.

Здраво јц2, груписање условима, добијате 3. реда (кубних) једначине у к. То се може решити стандардним методама. Поздрав З

Хеи, може у описати јасно проблем ... мени изгледа ИМ1 је већ функција ВДД, ВТ, итд ..

еда_фреак: једначина које сам показао је ИМ1 као функција ВТ, вбе1, ИМ1, .......; али не желим ИМ1 у функцији ИМ1; Желим ИМ1 у функцији других објеката: ВТ, вбе1, вбе2, Р1, р2а2, итд ...... Бангасх, како бих могао да реши ову једначину у МАТЛАБ-у? хвала

Да ли мислите да желите да друге променљиве у функцији ИМ1? И желите програма који би могао да вам помогне да то уради? Ако је тако, ТИ-89 калкулатор не неки пристојан симболичан ствари (али користите тона променљивих) ... Ако сте заиста очајни а немају никаквих других опција, можете да проведете пола сата куцања у целој једначини у кући прозору користећи 'реши' функција изгледа овако: решити (ИЦ1 = (1 / 2) Кн (В / Л )...., ВТ) У овом случају ће покушати да реши за Вт ... Урадио сам неке луде ствари користећи ТИ89 ... то заувек је за мене и за тип га и за то да се испљуне одговор .. ништа то лоше, али само можда неће функционисати. У супротном, МАТЛАБ-а (много боље решење за посао) ... има неке симболичне оперативних центара укључујући и нешто слично реши функцију у ТИ-89 ... Овде је линк: [урл] хттп://ввв.матхворкс.цом/аццесс/хелпдеск/хелп/тоолбок/симболиц/цх14.хтмл [/ урл] Ја сам студент верзија Матлаб-а и симболички ствари изгледа да ради. пре него што можете да урадите било који решавања морате рећи МАТЛАБ који желите променљива у симболична (стихови вектор) облик .... линк показује неке примере Срећно и надам се да ово помаже.

доуцадио и Бангасх; сам покушао да реши ову једначину са МАТЛАБ (решавање), али нисам могао, молимо да ми помогне, реците ми како да се реши ова једначина, а ако желите да га реши бих вам се захвалим ..... ............ хвала

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back