НАНОСИМ - ХСпице листа веза и Верилог листа веза симулација

T

tok47

Guest
Здраво свима, Недавно сам био суочен са проблемом приликом употребе НАНОСИМ. Прво, ја имам Спајс топ листа веза. У овом листа веза, ја ћу дефинисати све аналогни блокова. Као и позив неке дигиталних блокова. И они дигитални блокови су дефинишу у другом Верилог листа веза. Како треба да покренем моју симулација? Стално добијам испод грешку. Не знам како да реше. ГРЕШКА: НаноСим: 0к30204008: не можете да пронађете субцирцуит дефиниција или функцију модела пипе_интерфаце на пример Кс_ПИПЕ_ИНТЕРФАЦЕ0. наносим: ГРЕШКА: Изградња пример дрво није успео. Програм затвори. Хвала Рдгс ГГ

Постоји неки проблем када изградите структуру стабла. Да ли сте укључени Верилог датотеку листа веза у горњем нивоу листа веза? Проверите своје структуре листа веза да бисте видели како своје луке између аналогних и дигиталних су заједно повезани.

Хвала на одговору. Нашао сам праву цонеецтион. Али, сада још једно питање .... : Д Пронађено лука несклад између СПИЦЕ листа веза и Верилог листа веза. Симулатор не може прочитати у то у Верилог листа веза. жице \\ ЦХ0_ВСП_СТАТУС [2]; жице \\ ЦХ0_ВСП_СТАТУС [3]; жице \\ ЦХ0_ВСП_СТАТУС [6]; жице \\ ЦХ0_ВСП_СТАТУС [7] Дакле, имајте жалбу да је моја листа веза СПИЦЕ не може наћи ЦХ0_ВСП_СТАТУС [5].

Желим листа веза датотека за симулацију пуну аддер са ХСПИЦе

Ја сам у потрази за листа веза за аддер у хспице. плеасе хелп

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back