Напајање батеријом ДЦ-ДЦ који?

N

nachus001

Guest
Поздрав свима: Ја сам пројектовање батерија Поу понуде као модул да се постојећом опремом. Мој већ дизајнираном плочом потребе 3.3В и 5В што сам обично добијате од струје повезан трансформатор, а добија се кроз 5В и 3.3В ЛДО је. Али сада ми је потребно да се повежеш НиМх батерије (4 АА ћелија у серији), да би Управни одбор аутономно. Сам истраживао на безброј ДЦ-ДЦ конвертори на тржишту, али проблем је што већина њих има најмање ВЦЦ од 3В (Буцк или повећати режим рада) Постоје неки на полу делови као што су МЦ33463 са минималним ВЦЦ од 0,9 В, али не знам колико су они стандардни. (Они се продају у ролнама 3К рачунара и ми треба пар 100-а) Са друге стране сам нашао свеприсутни ЛМ1578 да имају 2В ВЦЦ мин и мислим да ако га покренете боотстрапед ова вредност може ићи ниже. Сада реци ми молим вас који МЗ користите за максималну батерије као СтепУп ДЦ ДЦ конвертор за такве апликације. Планирам да конвертујете из батерија мак 4.8В до 6.6В а затим (користећи ЛДО је пострегс) на 5В и 3.3В Хвала унапред Нацхус

Дакле, шта је апсолутни минимум улазни напон за 4-АА НиМХ пакет? Ја користим у дизајну Максим МАКС668. Погледајте на то. То може помоћи. Стању мировања струја 220уА. Линеарна технологије такође нуде нешто, као и националних и Текас Инструментс. Што се тиче ових делова су стандардне, то је заиста даљински могућност. То је само стара ЛМ ... који се од стране више од једног произвођача. Мислим да су неки делови су Национални други потиче од Мицрел, превише.

ТИ је неке делове који ће учинити оно што вам треба. поглед на неке делове: [УРЛ] хттп://фоцус.ти.цом/лит/дс/симлинк/бк24205.пдф [/ УРЛ]

Ја не знам много, али сам користио Лм317 за пројекат сличан вашем, али је напон већи (7ВДЦ) у мом граду, то. Тешко наћи типове као што сте ви

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back