Најбољи Стартер Кит сада доступан

P

Picstudent

Guest
Хаи ћу да почне у ФПГА дизајна. Који је најбољи ФПГА комплет са добрим функцијама на тржишту сада. Хвала пицстудент

Ја сам користећи Спартан3 стартеркит са Ксилинк. имати све што је на ...

Хаи Хвала за поруку. Су сакупили сам детаљи одатле сајта. Било која друга опција од било кога молим вас? пицстудент

Не знам је спартански 3е Стартер Кит најбоље одбора, али сам га купио недавно (~ УСД200 са испоруком (Русија)). Спартански-3Е Стартер Кит одбора Дизајн Примери [урл] ввв.килинк.цом/продуцтс/боардс/с3естартер/референце_десигнс.хтм [/ урл] Срећно!

Да ли можете да будете одређенији. Какав апликацију коју покушавају да изграде? Јер постоји толико различитих одбори су авалибле са различитим перифериал скупова и оффцоурсе различитим опсега цена Поздрав,

можете наћи добре табле за обуку на [урл] ввв.кесс.цом [/ урл] сајту срећу

Ксилинк / Дигилент спартански-3 плоча је једноставна, веома јефтин, а можете купити прибор плоче од Дигилент. [Урл] хттп://ввв.дигилентинц.цом/ [/ урл] Ксилинк Спартан-3Е одбор има много више уграђених функција, али нисам видео било коју расположиву опрему одбора. Ево лепо листу ФПГА одбора: [урл] хттп://ввв.фпга-фак.орг/ФПГА_Боардс.схтмл [/ урл]

Ако сте у Ксилинк ФПГА а затим проверите Ксилинк МЛ40к комплети имам МЛ402 и мислим да вам вредност за новац који плаћате у овом комплету

Хаи ћу још мало појашњења у вези мог захтева Тренутно радим на Мицрцонтроллерс само. Знам апсолутно ништа о ФПГА ПЛД итд Желео бих да започнем учење у овој области. И цант разумем основаности ових плоча читајући њихове описе као што сам само ја треба да почне студије. Претпоставимо да је мој буџет је око 200 $ који би требало да буде најбољи одбора морам да купите за учење и радиш неке практичне примере у овој области. Надам се да је добио моју идеју у погледу пицстудент

Па зависи од апликација, шта је ваш захтев, добијам од порука да је за учење, ако је тако онда мислим спартански-3Е је ваш најбољи избор. Уколико желите да урадите ембеддед система мислим да је спартански-3Е може да вам помогне по свој дизајн аспект. Ја радим на програму за обраду сигнала да је оно што ме чини купите овај комплет, мислим да је најбољи ниске цене комплета за ембеддед процесор апликација МЛ403 га укључе на В4ФКС12 који укључује Повер ПЦ 405 процесор. Ако желите да радите са МицроБлазе и јефтина одбор С3Е је ваш крајњи избор. Он такође зависи од ваше апликације физички слој на пример, ако желите Етхернет конекцију онда треба да тражите одбор укључују ПХИ ... итд Ја знам избор је тежак али ја препоручујем да почнете са најјефтинији можете добити и ако желите више у будућности да купите више уколико немате пројекат желите да урадите онда ћете морати да по први пут узму ваш сет

Предложио бих да купим одбор сада. Прво се упознају са алатима, симулација дизајн проток онда када стекну више самопоуздања, купите одбор, они ће пад цене или нешто ново ће се појавити Добро недостатак

По мом мишљењу спартански 3Е Стартер Кит је најбољи комплет за почетнике. можете сазнати све основе на њему и онда прећи на веће ствари као што су спровођење МицроБлазе или чак пројектовање веб сервер. забавите се!

[Куоте = самцхеетах] по мом мисљењу спартански 3Е Стартер Кит је најбољи комплет за почетнике. можете сазнати све основе на њему и онда прећи на веће ствари као што су спровођење МицроБлазе или чак пројектовање веб сервер. забавите се [/ куоте] Здраво могу користити директно са алтиум дизајнер 6.5 комплет? витхоутс неки проблем или било које треће стране адаптера?

алтиум сугерише да купите универзални ЈТАГ интерфејс за употребу алтиум дизајнер 6.5 са трећим одборима странке развој. ја донт имати одбор Ксилинк тако да не може да потврди да ли алтиум дизајнер 6.5 детектује Ксилинк ЈТАГ кабла. Имам алтиум ливедесигн процене комплет који долази са Ксилинк паралелни кабл ИИИ и то је откривен од стране алтиум дизајнер и Ксилинк ИСЕ. ако имате Ксилинк одбор и алтиум дизајнер онда само га пробам.

Хи независних развој Табле [урл] хттп://ввв.алтиум.цом/формс/сеарцх/тхирдпартибоардс.аспк [/ урл] [урл] хттп://ввв.алтиум.цом/Цоммунити/ТхирдПартиБоардс/ [/ урл ] али не могу да видим Ксилинк спартан3е комплет подршку? Постоји [урл] хттп://ввв.алтиум.цом/формс/сеарцх/тхирдпартибоардс.аспк?боардИД=21 [/ урл] Ксилинк Спартан-3 Стартер Кит и Универсал ЈТАГ интерфејс пројекта (ема и ПЦБ [урл] хттп: / / ввв.алтиум.цом/филес/цоммунити/УниверсалЈТАГИнтерфацеРев1_11.зип [/ урл] сад могу ли ја показивати алтиум 6.5 и клинк спартан3е комплет са алтиум универзалним ЈТАГ интерфејс било без проблема?

[Куоте = ецхо47] Ксилинк / Дигилент спартански-3 плоча је једноставна, веома јефтин, а можете купити прибор плоче од Дигилент. [Урл] х ** п: / / ввв.дигилентинц.цом/ [/ урл] Ксилинк Спартан-3Е одбор има много више уграђених функција, али нисам видео било коју расположиву опрему одбора. Ево лепо листу ФПГА одбора: [урл] х ** п: / / ввв.фпга-фак.орг/ФПГА_Боардс.схтмл [/ урл] [/ куоте] Заправо спартански 3Е Стартер одбор је такође направио дигитлент. Има 100 пински цоннетор, и два 6 конектора за проширење пински који су компатибилни са аццесори одбора од стране дигитлент.

[КУОТЕ = помидор; 337662] Не знам је спартански 3е Стартер Кит најбоље одбора, али сам га купио недавно (~ УСД200 са испоруком (Русија)). Спартански-3Е Стартер Кит одбора Дизајн Примери [урл = хттп://ввв.килинк.цом/продуцтс/боардс/с3естартер/референце_десигнс.хтм] Ксилинк: Производи: Израда прототипова и развој форума: Спартан-3Е Стартер Кит Дизајн Примери [/ урл ] Сретно [/ куоте] Хеи! ​​... може у реците ми да ли може да уради у свим аудио и видео ааплицатионс? оглас ват све учинио у ХАВ за куповину после куповине стартера одбор?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back