Најбољи цирцитс симулатора?

P

Picstudent

Guest
Хаи Ја користим симулатора само су микроконтролери рад. (Једноставно јер знам само ту врсту симулатора до сада: Д.. Д Не због било ког другог предрасуда), али знам да су одлични кола симулатора за аналогни и дигитални асистенцију кола дизајна. Можете ли предложити најбољи или одговарајуће софтвер који могу да користим за аналогни и дигитални кола дизајна. Које су њене главне ограничења или предности. Неке корисне смернице у ову тему молим вас .. пицстудент

у мом опенион Орцад је најбољи симулатор за аналогни кола за дигитална кола: Нисам радити на томе свом бенфитс: можете да симулира четири врсте симулационих 1 - пристрасности тачке (можете знати напон од свих чворова и струје и енергије расипа у сваком пранцх) 2 - ДЦ анализа (варира напон или било једносмерне струје напајање и погледајте резултат), можете видети диффренце у напона и струја 3 - АЦ анализа (различитих фреквенција било АЦ напајање и видим резултат и можете видети било коју односу на било коју напона и струја, тј (добитак, И / П импедансе, О / П импеданса ,.....)) 4 - пролазна анализе (види варијација Ану сигнала са временом и можете да видите да ли постоји је било изобличења и свако одлагање) такође можете различитим било које компоненте вредност и видети резултате ако завршите дизајн и желите да направите распоред вашег кола да га имплемемт на штампаној плочи можете направити Орцад ово и може Дров тракинг линије да одштампате у на папир да би ваш пхотолитхограпхи такође можете направити све уређаје које желите у својој библиотеци, јер сви уређаји и чипова у њој имају стандардне вредности величина ја ћу отпремите вам неке тоториалс да желим вам помаже да

Здраво ја се слажем са цеасер регардин аналогни и можете да проверите УСХ је добро избору, ако сте дубоко у гооинг Аналогни дизајн [урл] хттп://еесоф.тм.агилент.цом/продуцтс/адс_маин.хтмл [/ урл] Салам Хоссам Алзомор [УРЛ] ввв.иг.орг [/ урл]

Чуо сам много пута о томе шта је УСХ огласе и каква је корист од тога и да ли на интернету слободно ТХКС

Мултисим је више интуитивно. Његова врло једноставан за учење, као добро. Имате и инструмент табле које личе на стварне лабораторијске опреме

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back