Најјефтинији звук синтхетизер

I

InfinityDz

Guest
Добро дошли Управо сам завршио звука синтхетизер користећи ПИЦ-16Ф877 Знам да ово није нешто заиста тешко учинити, али сам само очекујем коментаре Сви фајлови (Протеус дизајн, АСМ фајл) су у приложене датотеке, неки коментар, идеје или питања су добродошли

ово може синтхетизе све хеарабле фреквенције довољно брзо да изађе као разумљив глас и речи? Ја радим нешто слично (основни тон синтхетизер) сада са Ардуино.

не не може, то је само коришћењем сирене (дигитални) не звучник (аналогни), и мислим да синтхетизе глас, ти би ми била потребна ДСП (зар не?) јер нормално μП / μЦ никада неће бити довољно брз за тај рад

Сећам се старих добрих времена када смо направили Аппле ИИ говоре гласови ... у 1978, или око ... ово је 1МХз 6502 8 бита процесор и то је лепо ... али лепо металик ... ДСП не постоји у том тренутку ...

Криптон, Аппле ИИ? Ја могу да иду старији сећам као клинац са мојим тата раде глас на ТИ-99 рачунар и играју игре које генеришу глас на основу тога како сте. Ја бих мислим да брзина мудро је мање од 1МХз јер је средином 80-их. Али хардвер је процесор направљен за глас. ИнфинитиДз, пре неколико година, сам видео високе крају ПИЦ16Ф користи за демонстрацију глас хоббиест (који је, нажалост, мислили да треба да задрже Пропертари код) Они су створили обичај гласовних датотека и учитава их рачунара на фласх картицу, онда повезан Фласх Цард на ПИЦ-а који би могли прочитати различите датотеке глас на основу улаза, излаз Последња глас директно на звучник. Они су урадили кажу да програмира са ПИЦ Басиц Про. Мој циљ је да се у основи да уради исту ствар, али са Ардуино Атмега328 у Ц / Ц + +

ох Ардуино је далеко боље од Аппле ИИ! требало би да успе у томе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back