Негативне Гербер конверзија-потребне информације

V

vamanan

Guest
Здраво, недавно сам добио Гербер датотеке са наших клијената. Ја сам поново претварају у ПЦБ-форму у Протел. Гербер фајл је у негативном облику за напајање авиона. Желим да конвертујете Гербер позитивним форми, тако да сам може да уради за уређивање на томе. Ико може да ми помогне како да конвертујете Гербер на негативне. Тханд и поздрав, Ваманан Кутти

Бисте могли да покушате да увезете их у копију ГЦЦАМ итд и онда извоз га назад као позитивне. Потражите Гербер уређивање софтвер.

Мислим ЦАМ 350 је бољи за ове врсте апликација

Негативни формат за авион на нормалан начин авион је представљен у ЕДА софтвера. У Протел, авиони су приказани у негативном, а ви их измени постављањем линије и пуни тамо где желите бакра уклоњен. Ради се на овај начин у свим ПЦБ софтвера да смање величину ПЦБ и Гербер фајлове. Нема потребе да конвертујете нормално негативне авиона на позитивну авиона. Позитивни авиони нису начин на који нас обично ради. Ако обрнути инжењеринг одбора да створи ПЦБ фајл, авиони ће претворити у нормалан формат који користи Протел - што је негативно авиона. Изгледа да ви верујете, морате користити полигон сипа да би авион - то није истина. Полигон излива се користе за креирање необично схаппед области бакра, али не и за покривање целог слоја да створи слој авион.

Хоусе_Цат, желим да кажем да Герберс су у позитивном формату. Желим да конвертујете у негативну, тако да могу да измене у Протел.

[Куоте = ваманан] Хоусе_Цат, желим да кажем да Герберс су у позитивном формату. Желим да конвертујете у негативну, тако да могу да измене у П * Отел [/ куоте] Бојим се да ћеш морати ручно да обави посао.. Ако све што треба је Гербер датотеке, а не постоји довољно информација да промени позитивна равни (полигон бакра поплава) за негативан равни. Гербер датотеке представља позитиван авион као стотине или хиљаде малих паралелно линијских сегмената - не постоји ништа у Гербер датотеке који идентификује консолидовани регионима бакра. Ако имате листа веза или ОДБ + фајл за одбору, могли бисте да урадите обрнути инжењеринг ПЦБ-а за увоз преко ЦАМТАСТИЦ - позитивна авион ће бити увезена као бакар поплављених подручја на сигнал слој. У ПЦБ едитор би користили позитивне бакра поплава као шаблон, а затим промените екран приказује само нови негативни авион и увозних слој. Онда би траг свој нови негативни линија поделе авион изнад слике увезене слоја. Ви би да доделите одговарајуће мреже да обнови везу. Са само Гербер датотеке и не нето информације, све што могу да добију је увезена примитиван линијских сегмената у ПЦБ едитору. Свака веза би морала да буде ручно дефинисати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back