Не постоји име модела у ФЦД од Всоурце

J

jing.tutallinn

Guest
Установио сам напон изворни модел (назван всрц) на основу стандардног модела извор напона (всоурце) у ритам. Желим да га користим у Монте Карлу анализе. Али није ни у ком моделу име у ФЦД од всоурце, тако да је мој нови модел се не може наћи величина СЦС.. када је листа веза се креира, напона извора у мом кола су увек била створена на основу всоурце: Сад: свако може да ми помогне.

Требало би да постоји [и] примитивни [/ и] [и] (аналогЛиб всоурце спектра) [/ и] поглед на свој [сам] аналогЛиб [/ и].

Хвала Да, постоји примитиван поглед у мом аналоглиб и ја користим симбол аналоглиб. али ја желим да креирате нови на основу њега, јер морам да симулира мој коло са параметром варијација напона од ових извора коришћењем Монте Царло анализа. нема име модела празан ФЦД од симбола, тако да могу да унос моје име новог модела има и мој извор напона случајевима ће бити направљен на бази модела у аналоглиб. Желим да се створи на основу мог модела.

Мислим да би требало да ради ако копирате пуно [ја] аналогЛиб всоурце [/ и] хијерархије (све потребне ћелије ставове као [Ја] Шема [/ и], [и] Поп, [/ и] [и] авет [/ и]) у [У] сопствену библиотеку [/ у], са [У] друго име [/ у], ја бих предложити. Онда би требало да буде могуће да се промени име модела у ЦДФ-а. Ово не ради ако останете у [ја] аналогЛиб [/ и].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back