Новац и контра помоћу ласерског и ЛДР пројекат

S

sarelapini

Guest
Здраво, Им ради на школски пројекат за мој другу годину учења електронским. Мој пројекат је врста сигуран који рачунају све врсте кованог новца. Овај пројекат се заснива на ласерски зрак или ЛЕД, на једној страни и ЛДР (светло детектор отпорник) на другој страни. Када новчић дропед у, сигурно рачунати да бих захвални никакву помоћ са бројањем системом шематски да рачунају сваки пут када добије воултаге. ЈА донт желите да користите чипове који рачунају аутоматицлли. Ја ћу бити захвалан за помоћ, Сарел.

Све кованице неће бити исте величине. Да дифференциате између новчића шта сте мислили о томе? Шта се дешава ако неко падне непрозирна кружни комад царбоард у величине новчића?

Уз услов без бројача, онда вероватно би требало да иде са ФФ подешавања као бројачи. Најлакши начин за почетак је да генерише државном графикон за моделирање понашања затим користите ФФС да реализује држава-машину. Што се тиче откривања разлицитих кованица, највероватније проблем није открити различите новца, али да схвате коло контра без стварног шалтера. У супротном величине новчића и тежине може се разликовати са механиком и не треба било фенси електронике. Размислите о новчића Поредак и све што треба да урадите је да рачунају новчићи пада појединих цеви. Пошто је ово школа пројекат бих гледате на реализацији државног машину преко Флип-флопови. Кола се лако доћи по, али је реална вредност, (и на тржишту знања) долазе да уче како да га реши сам. Јавите ми ако вам треба више савет. Црвена

Па, ви знате шта причате: Д Оно што сам гонна употребу. Хвала. @ Паранам-ништа са новчићем облик ће бити у реду, само Његова идеја.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back