U
urousseau
Guest
Поздрав, морам да интегришу неколико дизајна у великом дизајн: Сваки од њих је независан пројекат. у овом тренутку, ја користим врху еми и хијерархијске блок. За сваки блок, ја сам копирајте и налепите сваку страницу у нови блок: на пример, за РФ дизајн који има 4 странице: Ја отворите сваку страна / Изабери све / цопи / пасте у и нову страницу у РФ блока моје хијерархијске дизајн. Мислим да то није најлакши начин да се такве ствари ... Желео бих да повежем своје хијерархијске блока да постојећи дизајн да не морате да копирате и налепите сваке странице. У овом тренутку, то не раде: Ја изаберите Направи хијерархијски блок у спровођењу типа, ја изаберем шематски, у име имплементаитон стави РФ, у путању и име фајла, ја потражите постојеће РФ дизајн (ДСН.) (Налази се у поддиректоријум мојих корена дизајна) Скрећем мој блок Када двапут кликнете на блок да се спуштамо хијерархији, ја се искачући прозор са "нова страница у еми" Паге 1. А ако ја кликните на дугме добијем попуп грешка ЦАП0043: "Не можете да креирате нове плоче у библиотеци или другачији дизајн!" Шта није у реду? Да ли је могуће повезати на постојеће хијерархијски блок шема или Да ли морам да настави да копирате и налепите? Хвала за одговор. Улрих