ОТА буке симулација у Цаденце

B

borodenkov

Guest
Поздрав свима! Имам пресавијени-цасцоде ОТА са СЦ ЦМФБ и желео је да погледате на његовом излазу буке. Сат фреквенција семпловања је 64МХз, пропусни опсег улазног сигнала - 2МХз. Користио сам ПСС (тукли фрек 64МХз, 0 излаз хармоника) и ПНОИСЕ (1Хз-32МХз, максидебанд = 30, не улаз извора буке) за то. Резултати које сам ја примам су прилично изненађујући: [ИМГ] хттп://бороденков.писем.нет/ота_ноисе.гиф [/ ИМГ] излаз буке 6мВ/скрт (Хз) на 1Хз, а затим га брзо иде доле. Ја планирали и к и и оси у дневнику скали. Постоји шум стуб негде око 100кХз. Очекивао сам да то треба да буде склапање тачке у којој треперења бука једнака топлотној - али ја не могу да је виде. Такође 6мВ/скрт (Хз) на 1Хз изгледа да се превише велики! Да ли је неко добио било који идеја о томе? Такође ако бих за израчунавање укупне буке - до када је фреквенција разумна (сигнал_бандвидтх, сигнал_бандвидтх * 2, самплинг_фрек)? Поздрав, Алекс

Здраво, Зар није 1 / ф шум који се често ствара неограничен буке вредност на ниске фреквенције? ЦТТ

Такође сам неразуман огроман фликер шума на ниске фреквенције, док се користи спектар пноисе анализе. Да је питање било решено до сада? 8О

Претпостављам да Сабласт само користите неку врсту формуле за израчунавање ове 1 / ф шум и онда добити неки неразуман вредност. Али нисам сасвим сигуран. Ико може дати јасан одговор?

не модел је право за буку? контактирајте ливнице.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back