Оверсамплинг у ОФДМ у Мобиле ВиМАКС ИЕЕЕ802.16е

S

safyh2005

Guest
Шта је смисао оверсамплинг у ОФДМ у Мобиле ВиМАКС ИЕЕЕ802.16е? Молим вас реците ми у детаље његове предности? и који блокира га обавља у ПХИ слој? [У] [б] Друга питања у вези са Мобиле ВиМАКС: [/ б] [/ у] 1-Субцханнелизатион у Мобиле ВиМАКС, Да ли је то обавља у ПХИ или МАЦ слој? 2-Адапиве кодирање и модулацију, Да ли је извршена у ПХИ или МАЦ слој? 3-ТДД оквир структуре и Бурстс дистрибуције, Да ли је то обавља у ПХИ или МАЦ слој? 4-Скалабилна ОФДМА, Да ли је то обавља у ПХИ или МАЦ слој? Или ПХИ слој само обавља ИФФТ и додао цикличног префикса? 5-Знам да преамбула редослед ИЕЕЕ802.3 је 1010101 ........... 1 од дужине 7 бајта, што је одговарајуће секвенце у Мобиле ВиМАКС? 6-Да ли постоји Рид-Соломон у Мобиле ВиМАКС? 7-Да ли постоји ВБЛАСТ у Мобиле ВиМАКС? -Имајте на уму да: сва моја питања у вези Мобилни ВиМАКС-ИЕЕЕ802.16е из ВиМАКС Форум. Хвала пуно. : Д

Молим вас, не желим да одговорите на све ово питања. одговор само оно што знају. Молим вас, треба ми хитно одговори.

1) субцханнелизатион болестан учињено у ПХИ слој. 2) АМЦ - Мац ће добити информације о стању канала и то лоше упозорења ПХИ за промену технике модулације (КПСК као, КАМ) 4) С-ОФДМА је модулације техника урадио ПХИ 6) Рид-Соломан кодирање је ту у 802.16д. али већина имплементаион су укључени Рид-Соломан кодирање у случају 802.16е

3 - питање је урађено у МАЦ слоју

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back