F
Frosty
Guest
Поштовани корисници Она изгледа неки корисник је чинећи коришћење ЕДАБоард за маркетинг и продаја сврхе "стеалтх" и да ми чини мало фрустрирани. Да буде јасно Имамо само једну категорију, где реклама је дозвољено. [Б] Бизнис, Промоције, Оглашавање [/ б] [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/форум43.хтмл [/ урл] Сада, аватари. Аватар треба да буде љубазан и не увредљиви Аватар НЕ треба да имају рекламу или линк ка другом сајту Потписи потпису требало би да буде љубазан и не увредљив потпис не би требало да имају рекламу или линк ка другим веб сајт спољне сајтовима ако имате свој сопствени сајт и контакт подаци које сте простора за улазак те детаље у свом корисничком профилу, а ако неко жели да вас погледати они само треба да кликнете на икону ПРОФИЛЕ на било пост у теми. Приватне поруке никада не шаљем приватне поруке сваком кориснику нуди на продају услуга или производа осим ако корисник тражи од вас да их контактирате. Ово је спам и није дозвољено, имао сам 3 поруке од истог корисника уназад неколико дана покушавају да ми продају ПЦБ, иста порука 3 пута тако да они морају бити травлинг поруке и ПМ људи. Током наредних недеља модератори ће бити узимајући више интересовања у овој понашања. Уколико било који корисник види овај понашање "стелт" рекламирања / Спам, пријавите пост. Хвала: Ф