Одражавају антенски низ на ХФСС

R

Raidar

Guest
Одражавају антенски низ на ХФСС средину било какве идеје за једноставан дизајн Хвала пуно за своју врсту помоћи Поздрав --------- шта низ антена и рефлектора комбинација на ХФСС Захваљујући ми је потребан хитно

није могуће са ХФСС, али можете симулира 24цм * 24цм релецтарраи у Кс бенд ЦДТ са рог хране (преко симетрије авиона).

[Куоте = х_хассани] то није могуће са ХФСС, али можете симулира 24цм * 24цм релецтарраи у Кс бенд ЦДТ са рог хране. (Преко симетрије авиона) [/ куоте] Ја гласам УИ би 31 * 31 рефлецтарраи користећи ЦДТ симетричне В зид и Е зид ХФСС је идеалан ОФР добија само фаза бројка се тиче

[КУОТЕ = х_хассани; 632760]. То није могуће са ХФСС, али можете симулира 24цм * 24цм релецтарраи у Кс бенд ЦДТ са рог хране (преко симетрије авиона) [/ куоте] [куоте = абдоенг; 632806] гласам уи да 31 * 31 рефлецтарраи користећи ЦДТ симетричне Х. зид и Е зид ХФСС је идеалан добија ОФР само фаза фигура у питању [/ куоте] Здраво, Која је сврха коришћења симетрије авиона и симетрични Х. зид Е зид? Хвала

[КУОТЕ = х_хассани; 632760]. То није могуће са ХФСС, али можете симулира 24цм * 24цм релецтарраи у Кс бенд ЦДТ са рог хране (преко симетрије авиона) [/ куоте] Имајте на уму да они који мисле да примена није могућа са ХФСС (или било који други алат) је вероватно веома погрешно. У овом случају ХФСС одликује ФСС-а анализе и за јединичне ћелије и коначно низ анализа у домену који је природно за обе апликације, фреквенцијском домену. Такође будите свесни да обезбеди конвергентна мрежа је веома важна, и ХФСС ли то прилично добро у аутоматизовани начин. ЦДТ може или не може, ја не знам (и признајем да), међутим ХФСС је врло способан у овој пријави и прилично ефикасна у ХФСС12.1

[КУОТЕ = таллфаце65; 793612] Имајте на уму да они који мисле апликација немогуће са ХФСС (или било који други алат) је вероватно веома погрешно. У овом случају ХФСС одликује ФСС-а анализе и за јединичне ћелије и коначно низ анализа у домену који је природно за обе апликације, фреквенцијском домену. Такође будите свесни да обезбеди конвергентна мрежа је веома важна, и ХФСС ли то прилично добро у аутоматизовани начин. ЦДТ може или не може, ја не знам (и признајем да), међутим ХФСС је врло способан у овој пријави и прилично ефикасан у ХФСС12.1 [/ куоте] Здраво Ја сам пројектовање рефлецтарраи антена на основу ФСС. Покушао сам да симулира рефлецтарраи користећи ХФСС-ИЕ (ја користим рог као побудни извор у ХФСС, и рефлецтрраи дизајн у ХФСС-дакле са Даталинк побуде), али ја сам без меморије. Да ли имате неки пример симулације Рефлецтарраи коришћења ХФСС. Ако јесте, молим вас да ми их послати? Може да помогне .... Хвала

Неке предлоге овде, можда можете да покушате полако смање број проћи у ХФСС решење подешавање, јер је већа пролазе бројеви ће бити потребно више меморије, мањи број пролаза може дати резултате са мањим тачност али отприлике да знате да ли ваш дизајн ради или не. Да бисте добили најтачније резултате, велики број пропусница ће потребна и то ће морати радна станица са 20-40ГБ РАМ-а.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back