Оптимизација технике

T

tachyons

Guest
Здраво свима, 1) Које су различите технике које користи за оптимизацију алат да поправи инсталације / држите кршења? 2) Да ли ово применити на све преЦТС / постЦТС / постРоуте оптимизације? Ако не, како оптимизација технике се разликују у свакој сцени? Поздрав Тацхионс

Здраво тацхионс, погледајте [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад178482.хтмл [/ урл] & [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад84656.хтмл [/ УРЛ] за подешавање и држите фиксирање Надам се да вам је корисно ... ПС: Много питања у једном дану .. хмм

Здраво ја Енрикуе дисуја ....... ,............... ........ иоурвеллвисхер .............. .... Имам нешто велико .. и ја сам хтео да вам кажем чека Ур репи .. ............. [цолор = "сребро"] [сизе = 1] --- ------- Пост додат у 08:50 ---------- Претходни пост је био у 08:49 ----------[/ сизе] [/ цолор] Поздрав, ја ............... ....... маја дисуја ......................... И. .. има нешто велико и желео сам да вам кажем чека Ур репи .. ............. [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]------ ---- Пост додат у 08:51 ---------- Претходни пост је био у 08:50 ----------[/ сизе] [/ цолор] Поздрав, ... ја ............ ....... Енрикуе дисуја ........ иоурвеллвисхер .................. И има нешто ново .. и ја сам хтео да вам кажем чека Ур репи .. ............. [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]-------- - Пост додат у 08:52 ---------- Претходни пост је био у 08:51 ----------[/ сизе] [/ цолор] Поздрав ,..... ја .......... ....... Енрикуе дисуја ........ иоурвеллвисхер .................. имам нешто велики .. и сам желео да вам кажем чека Ур репи ............. ..

Подешавање .. Подаци пад путу одлагања ... држите података повећање путу за подешавање кашњења ... .. представимо корисне податке искривити .. оптимизација путања може бити урађено баферовање, промена диск снагу, више техника вт итд.

[Куоте = пхоеникпаван; 884780] Здраво тацхионс, погледајте [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад178482.хтмл [/ урл] & [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад84656.хтмл [ / УРЛ] за подешавање и држите тастер за фиксирање Надам се да вам је корисно ... ПС: Много питања у једном дану .. хмм [/ куоте] велики дискусије

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back