Опште знање о ИЦ

M

mr_cable

Guest
Здраво свима, ја сам почетник у области електронике, чуо сам много о ИЦС .... Желим да знам његове теорије, добитак ове технологије, еверитхг о њима .... само за опште знање, а не озбиљна ствар ...... ТХКС ...

Хи .. У рећи Ура почетник .... Дакле, боље чита часопис "Електроника за вас (ЕФИ)" Ово даје у много увида у основне ствари ОС ИЦ ..... и све друге аспекте који се односе на области електронике ..... Такође, посетите страницу спектар ИЕЕЕ у ће знати најновије технологије унапређења [урл] ...... ввв.спецтрум.иеее.орг [/ урл]

Не знам Ур магазин говори о ... и за ИЕЕЕ у рекао своје о најновијим технологије, хоћу да знам само основе .....

Википедија је одлична полазна место за "оно што је ..." питања: [урл] хттп://ен.википедиа.орг/вики/Интегратед_цирцуит [/ урл] Након тога, Гоогле претраге користећи што више релевантних кључних речи као што можете замислити.

које су повезане је веома добра, то ми је помогло ...

можете упутити на било коју основну књигу електронике и врло специфично "бебебоп" ебоок.

Посетите овај сајт [урл] ввв.тхеартофелецтроницс.цом [/ урл] и [урл] ввв.ефи.цом [/ урл] Википедиа је такође добар сајт

Ја мислим да ако сте заинтересовани релли на овом беутифул реч ОГ дизајн Интегрисана кола, морате набавити сериус на то и почните реадин добре ствари. Под овим мислим, сами добију копију сиве и Разави књиге и читати те звезде

Било који текст књиге односи би ти помогнем ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back