Орао ЦАД повећање дела?

E

ElectroMan193

Guest
Хи тако да сам само направио орао ЦАД плоче. и ја се питам да ли постоји начин да се прошири ван делова са променом величине целе плоче? Ја ће отпремити копију мог пројекта [аттацх] 56565 [/ аттацх]

Не разумем шта мислиш. Као што једноставна кола заузима 6 страна мислим да делови су довољно велики! Можете скупити ему да се уклопи страницу када га одштампате. Кеитх

Симболи могу бити било које величине које желите да буду, али да ће укључити много посла. Ти би да понављање свих врста, на пример, отпорник, кондензатор, итд, користећи се нови дијалог уређај. Далеко лакше метод би био да се смањи количина празног простора и дужину повезивања жица. Еагле ће онда цела скала еми сходно томе, и симболи ће бити пропорционално већи. Уколико приложите СЦХ фајл., Могу барем добити је почео за вас. Џон

Ок хвала ја сам не планира да направи ПЦБ или било шта само плоче. Ја отпремили датотеку за Медиафире сам разлог да га прикачите. [УРЛ = хттп://ввв.медиафире.цом/?он9к8ј7цвбл9лл6] жице Аларм21.сцх [/ УРЛ]

Можете да отпремите датотеке на ЕДАбоард директно. Не видим зашто желите да направите делове већи. Штампани до А4 изгледа у реду. Као што је Џон рекао, можете да смањите Деад Спаце, тако да ће веће размере када се штампа на једном листу. Имате превелики број број чворова на вас плоче. Они су само захтева где је више од две жице се придружи. Покрени ЕРЦ за више грешака, као што су две компоненте на врху један другога. Кит.

@ ЕлецтроМан193 сам смањио мртви простор, тако да компоненте ће изгледати већи. Приметио сам неколико ствари. Ви изгледа да су више жица са више сегмената. Били су пар отпорника са жицом повезује оба краја. А било је неколико не повезује. Ја означио неке ствари са "грешка", сам отишао напред и фиксних Р11-Р12 + ЛЕД, постоји грешка у Р9 са жицом повезује оба краја, а напустио сам већину неповезаних жица висећим тако да можете да их видите. Ево неких предлога о коришћењу орао: 1) Научите да користите тастер ЕСЦ уместо да покушава да дуплим кликом све жице завршава. Он ради исту ствар као и многе друге корисне ствари. Најважније, то ненамерно избегава додавање висеће жице. 2) Никада не мењати мреже у току извлачења еми (или плоча). Можете да користите тастер Алт да бисте добили алтернативну мрежу за пласман делове и тако утврђење, али будите сигурни главне мреже и алтернативне су једноставни више једни од других. Зато сам редид Р11 групе. 3) Не треба толико везе. Боље је ставити жице на компоненту, а затим проверите да ли је повезан. Ја да је копрцале компоненте. ЕРЦ ће вам рећи шта није повезан. Ставио сам СЦХ фајл у зип фајл тако да би отпремање. Сретно. Џон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back