Орцад снимање на распоред: почетак корака

L

linkaiyu

Guest
Хи! Пишем свој нежења дисертацију на биполарне струје генератора. Ја сам радио до сада све Теоријска израчунавања и симулације са Пспице. Сада је време да створи ПЦБ. Ја сам користећи Орцад снимање и распоред. Пре свега, можете ли ми предложити леп туторијал из основа? :) Ево је слика шеме и изглед: шта треба да додам у шеми за напајање и извора сигнала? било суггетион ће бити добродошла! Хвала!

Ви правилно треба или додати лемљење јастучићи за своју моћ / земља / излаз. Или користите конектора.

хвала за одговор у! И не треба конектора за напајање / земља / излаз. Каква конектора се обично користе? шта су њихова имена у снимање?

то зависи од ваше апликације, Снага и сл Можете користити само једноставне ПИН-хеадес за почетак. Знам да су доступни у распореду. Се не сећам које библиотеке ... мада. У схематски потразите под конектора, ту можете да пронађете неке погодне симболе заузимање или можете направити једну себе.

Као све је ПТХ и 0,1 "терен, ја бих тражити конектора на истом терену, постоје милиони, ове врсте су веома добри, јер је лако направити сопствени кабл цустоме се и узмите уредан посао. СТАНОВАЊЕ, 2.54ММ, 3ваи | Фарнелл Велика Британија [/ урл] Ја бих се врло искушењу да додате одвајање за опамп залихе, вероватно 0.1 доле (или горе) на тло.

Коју верзију Орцад Ухватите Ви користите? За ослобађање новије да 10.5 ћете бити у могућности да сазнамо Орцад упутство ток инсталације. То ће вас водити корак по корак за узимање дизајн са снимања распореда.

хвала у све поново! Нисам знао о току, то је фантастично! управо оно што ми треба .. ће опет порука овде, ти си стварно од помоћи:)

Хи! Ја сам овде поново:) ово је лист са подацима од опамп и ПИН бројеви не подударају у Орцад распоред чим да доделим отисак то (ја не користим балацинг пинова) [аттацх = ЦОНФИГ] 59552 [/ аттацх] Шта да радим? Хвала! :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back