ПИЦКИТ2 КАО Дебуггер ПК2Еррор0028 и ИЦД2

J

Jose Fausto

Guest
Здраво, Желим да упоредите ПИЦКИТ2 и ИЦД2, очигледно, постоји другачији у подршци за Кти микроконтролера свако може да подржи .... 1 .- Могу ли да могу да се повежем на рачунар више ПИЦКИТ2 или ИЦД2? Ја прикључити два ПИЦКИТ2 у исто време и мој рачунар гашење ..... Ја диднот тестирати га са ИЦД2, јер сам само један 2 .- Тестирао сам један програм са ИЦД2 и то обично ради, у дебаговање. али када желим да користим ПИЦКИТ2 први пут радила, али после неког времена, без промене које сам добио грешку као што је ПК2Еррор0028 ..... 3 .- Тестирано један програм за отклањање грешака са ИЦД2 и ПИЦКИТ2 са ПИЦ16Ф877, и то ради ОК, касније промењено у ПИЦ16Ф877А (нова верзија ПИЦ), наравно модифинг софтвер, и он ради ок на ИЦД2, али није иста у ПИЦКИТ2 и опет добио исту грешку ПК2Еррор0028. Знам Мицроцхип је још увек фиксирање проблема за ПИЦКИТ2 као програм за отклањање грешака, али ја бих да знам ваше коментаре за проблеме или ограничења за ПИЦКИТ2. ЈОСЕ

интересантно, шта је ПК2Еррор0028?

Ова грешка ПК2Еррор0028, десити, у овом случају, када ПИЦКИТ2 Цанот унесете у дебуг моду, после програма МЗ. Хозе

Наишао сам на исту грешку са пицкит2. ико може да ми помогне?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back