ПИЦ на једном АА батерије

C

Clayton Burke

Guest
Да ли је могуће / практично да ради редовне (не-ниски напон) ПИЦ на једном АА баттеи? Имам апликацију за коју сам желите да користите 18Ф252. Сама апликација ће имати веома ниске извући моћ. Да ли постоји начин да власт ово са једном АА? Да ли постоје 1.5 до 5 волти ДЦ-ДЦ конвертори? -Клејтон

У зависности од буџета за свој дизајн можете користити СВ СТ5Р. [Урл] хттп://ввв.ст.цом/стонлине/боокс/пдф/доцс/7347.пдф [/ урл] такође имају алоок на Рицох сајту, као и они раде мицроповер степ-уп конвертора. Поздрав НТФреак

Имају поглед на [урл] ввв.маким-иц.цом [/ урл] МАКС1565 имају неколико других, су заиста добри ..

Погледајте овај линк: [урл] хттп://ввв.геоцитиес.цом/б94_1999/ензосцариллон.хтм [/ урл] То је МП3 плејер напаја се преко АА ћелије, шематски је такође на располагању, а ви вероватно можете користити моћ снабдевање део.

Баците поглед на ДЦ / ДЦ конвертори Боост из ТИ-а, нпр ТПС6101к ([урл] хттп://фоцус.ти.цом/доцс/прод/продуцтфолдер.јхтмл?генерицПартНумбер=ТПС61016 [/ урл]) или нови ТПС6102к ([ урл] хттп://фоцус.ти.цом/доцс/прод/продуцтфолдер.јхтмл?генерицПартНумбер=ТПС61024 [/ урл]). Ови уређају су идеални за напајање уЦ са једне ћелије, јер они имају веома добар ефикасност. Би цубе007

Зашто не користите АА батерије литијум која даје се 3,6 В? ЈЈ

трошкове литијумске батерије је много пута трошкове редовног батерије.

Можете користити МАКС1724 укључен режим напајање из Максима. То је јефтин, мали и морате да додате само мали спољни индуктор и филтера кондензатор да има потпуну регулисано напајање. Вероватно кондензатори који користите за одвајање може да замени један потребне прекидачем. Делује до 0.9В има добре ефикасности. Само потрошња је најнижа сам `икада видео за ову врсту примене.

х ** п: / / елм-цхан.орг/воркс/цмц/репорт.хтмл Дигитални капацитивност метар базу на АВР 90с2313 и ДЦ-ДЦ конвертор са једног типа АА батерије.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back