ПИЦ основних програмирање

E

eugenesiew

Guest
неко зна како да интерфејс ПИЦ-а са хипер терминалом преко РС232? Који су синтакса за то или где могу да их добију? хвала ... Такође, како да кажем ПИЦ-а на место "Ентер / превоз вратити" тастер?

Цхр (13) је царриаге ретурн и Цхр (10) је лине феед. То су АСЦИИ вредностима, али су такође једноставно бројеве 13 и 10. Рачунара обично тумачи РС232 као АСЦИИ бројеве. Само пошаљите 13 и 10, тим редом, и требало би да имате еквивалент ударање Ентер на тастатури.

Само радознао, колико дуго морате да заврше ти СМС-ауто праћење пројекта?

[Куоте = еугенесиев] неко зна како да ја интерфејс ПИЦ-а са хипер терминалом преко РС232? Који су синтакса за то или где могу да их добију? хвала ... Такође, како да кажем ПИЦ-а на место "Ентер / превоз вратити" тастер [/ куоте]? једноставна ... користи МАКС232 ... Поздрав, Симран ..

Здраво, Користите Макс 232 или еквивалентна шема [урл] хттп://пицпројецтс.орг.ук/пројецтс/симплеСИО/ссио.хтм [/ урл] Затим конфигурисати ПИЦ серијски порт брзина преноса. Користите ХиперТерминал да комуницира са ПИЦ. За унос / превоз је у АСЦИИ табели: 13 10 Поздрав.

блуероомелецтроницс, ја сам само три месеца да га заврши. Шта је најгоре, мој надзорник не пружа никакву помоћ и да ми ... Ја потпуно сам на своје а осим тога ја и даље имају три других субјеката да уче ... ерм, ја разумем да сте написали многе књиге на ПИЦ-а, можда можете да ми дате линк да прочитате шта сте написали ... да ми помогне да разумеју ПИЦ-боље ... хвала унапред ... охиеа, да ли неко зна разлику између серин и СЕРИН2? Прочитао сам је са мелабс.цом али сам и даље донт схватити разлику, они тврде једно се заснива на БС1 Серин команду а друга БС2 Серин команду. Такође, свако ко зна разлику измедју излазних = погоном или отворите и конверзија = истина или обрнуто? шта су они за време СЕРИН/СЕРИН2? Хвала још једном, посебно мастер_пиценгинеер & корцисе

[Куоте = еугенесиев] неко зна како да ја интерфејс ПИЦ-а са хипер терминалом преко РС232? Који су синтакса за то или где могу да их добију? хвала ... Такође, како да кажем ПИЦ-а на место "Ентер / превоз вратити" тастер [/ куоте] Претражи? одбор, ово је већ било речи више пута.

Ја сам га добила већ ... хвала у сваком случају ...

Са Серин не користите руковање, али са СЕРИН2 можете користити фловбит за руковање и ваш режим је кодирана [цоде] СЕРОУТ2 ДатаПин {\ ФловПин}, режим, {паце,} {тимеоут, налепница,} [тачка ... ] [/ цоде] где је у Серин режиму је директна [цоде] Серин пин, режим, {тимеоут, налепница,} {[Квал ...],}{ артикла ...} [/ цоде]

Шта С проток пина за стварно? Такође, ја донт добити Ват у подразумевате под кодираним и директно ... рачуна да даље разрађују ..? хвала ..

Хаи у такође могу да користе микроелекроница основни софтвер за програмирање + своје туторијале покушати Гоогле горе преузети са 'микроелекроница "као кључни посао у Гоогле претраге

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back