ПИЦ програмер 18ф4550

E

engesh

Guest
Поздрав свима Надам се да је неко може да ми помогне желим да се изгради 18ф4550 програмер и тражим од стране Гоогле-а наћи много ствари које ме не сигурни за оно што морам да урадим бецусе И, м немају претходну кновлге ... тако да ако било ко може ми пружи једноставну сцхметиц од 18ф4550 програмер или везу плеза .....

погледајте овај линк [урл = хттп://ввв.мцухобби.цом/артицлес.пхп?артицле_ид=7] МЦУ Хоби - чл: Изградња ПИЦкит2 клон [/ урл] надам се да помаже

Ево леп туторијал о томе како да изграде и користе чипове Хоби ПИЦкит2: Цирцуит серијско програмирање (ИЦСП) и Боотлоадерс [/ УРЛ] Такође Екплорер-16 има помоћни 18Ф4550 који се може програмирати као ПИЦкит 2, заједно са Екплорер-16 ема, доступно на Мицроцхип сајта, требало би вам дати неки увид. [Урл = "# хттп://ввв.паинтиоурдрагон.цом/?п=51 више-51"] Хаковање Мицроцхип-Екплорер-16 плочица - ПИЦкит 2 на плочи [/ УРЛ]

@ Бигдоггуру добар туторијал. Ценим.

Поздрав свима ... хвала за помоц сам прочитао артиацл и стварно је користан и ми дати неке информације о процесу ..... али неки ПИЦ као 18ф2550 се не налазе у мојој кући и то није начин да се залива то тако да ли постоји једноставнији кола и ....... ми је потребан само за за 18ф4550 плз и хвала поново

Ја не бих зној проналажењу 18Ф2550 програмер пример узмете у обзир функционални. Код за 18Ф2550 ће радити са мало или без модификације на 18Ф4550. Оба имају исту количину меморије, блиц, меморије, итд, једина разлика је 18Ф4550 има више функција, пре свега АДЦс и то је 40-пинске пакет. Плаћање ову тему за ПИЦКит Идеје, а нарочито ЈунеБуг: [урл = "хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад107049.хтмл"] ПИЦкит 2 "ДИИ (Уради сам) вентилатори [/ УРЛ] У најгорем случају, можда ћете морати да се креће улаз / излаз на другу пина.

Можете изабрати серијски порт као програмер ЈДМ програмер програмер или УСБ основу као што је ГТП УСБ Лите, плус, јун грешку или Пицкит 2лите. Све ће радити у реду за 18Ф4550. Сваки програмер је овде расправља у ЕДА раније. Управо претрагу. Живели

Ок ја ћу вам рећи шта сам, М ундерстоде и јо ми рећи да ли постоје било погрешно 1-фирсе морам да изгради ЈДМ и пицкит2 кола 2-тхене ћу инсталирати фирмвер за ЈДМ (програмер у програм програмер) у пиц18ф4550 или 18ф2550 неко бецусе нема разликују као што Сеад, и претпостављам да инсталирате фирмваре-а у пиц18ф4550 3-После тога сам утикач пиц18ф4550 на пицкит2, а овде је завр програмер да ћу га повезати на рачунар преко УСБ тхене могу программ било пиц18 ми рећи уф постоје неке ввронг у овим хвала

Да, ваш поступак је исправан. Само напред и уради то ..

Здраво ја, М потрази за ЈДМ и пицкит2 сцхметиц али постоји много тога и ја, м могу, Т одлучити којих је један тако да ако неко има неки сцхметиц ............... плеааааааааааааааааааааааааааааааз

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back