ПИЦ 16Ф877 интерфејс са ЛЦД 2 к 16 карактера не приказује Прилагођена

W

WStevens_sa

Guest
Здраво Момци сам додао прилагођени знак за мој програм али то не показује. Видећете да је позив из "воид ЦустомЦхар (цхар пос_ров, знак пос_цхар)", али не приказује на РОВ2 ЦОЛУМН1. [КУОТЕ] / / ЛЦД модул везе сбит ЛЦД_РС у РБ4_бит; сбит ЛЦД_ЕН у РБ5_бит; сбит ЛЦД_Д4 у РБ0_бит; сбит ЛЦД_Д5 у РБ1_бит; сбит ЛЦД_Д6 у РБ2_бит; сбит ЛЦД_Д7 у РБ3_бит; сбит ЛЦД_РС_Дирецтион у ТРИСБ4_бит; сбит ЛЦД_ЕН_Дирецтион у ТРИСБ5_бит; сбит ЛЦД_Д4_Дирецтион у ТРИСБ0_бит; сбит ЛЦД_Д5_Дирецтион у ТРИСБ1_бит; сбит ЛЦД_Д6_Дирецтион у ТРИСБ2_бит; сбит ЛЦД_Д7_Дирецтион у ТРИСБ3_бит; / / Крај ЛЦД модул везе инт ткт1 [] = "Мон 14:21 +55 ° Ц" цхар ткт2 [] = "" цхар ткт3 [] = "Лцд4бит"; / / приказује први знак ткт4 [] = "пример"; / / дисплаиеф други цхар и; / / петља променљиве воид Мове_Делаи () {/ / Функција се користи за текст кретање Делаи_мс (500); / / Можете променити брзина кретања овде} цхар знак [] = {} 14,17,14,14,14,17,14,0 воид ЦустомЦхар (цхар пос_ров, знак пос_цхар) {цхар и; Лцд_Цмд (74); фор (и = 0; сам

Да ли неко има идеју. скоро сам гооглед цео дан и не могу да нађу решење. Сваки други стандардни знак појављује се на ЛЦД без икаквих проблема. Такође сам приметио да када користим ЦустомЦхар () То се јасно поставите га једноставно не приказује прилагођене карактер. Сугестије или помоћ ће бити аппрециатед.М

[Куоте = ВСтевенс_са; 839538] Да ли неко има идеју. скоро сам гооглед цео дан и не могу да нађу решење. Сваки други стандардни знак појављује се на ЛЦД без икаквих проблема. Такође сам приметио да када користим ЦустомЦхар () То се јасно поставите га једноставно не приказује прилагођене карактер. Сугестије или помоћ ће бити аппрециатед.М [/ куоте] [б] Здраво ВСтевенс_са! [/ Б] Ја сам покушао да развијају прилагодљиве програма карактера. Ово је програм. То је ради. [Б] Здраво свет [/ Б] Покушајте да се развије .... Пошаљи едабоард. [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/8_1295551945.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/8_1295551945_тхумб.јпг [/ ИМГ] [/ УРЛ] сбит ЛЦД_РС у РБ4_бит; сбит ЛЦД_ЕН у РБ5_бит ; сбит ЛЦД_Д4 у РБ0_бит; сбит ЛЦД_Д5 у РБ1_бит; сбит ЛЦД_Д6 у РБ2_бит; сбит ЛЦД_Д7 у РБ3_бит; сбит ЛЦД_РС_Дирецтион у ТРИСБ4_бит; сбит ЛЦД_ЕН_Дирецтион у ТРИСБ5_бит; сбит ЛЦД_Д4_Дирецтион у ТРИСБ0_бит; сбит ЛЦД_Д5_Дирецтион у ТРИСБ1_бит; сбит ЛЦД_Д6_Дирецтион у ТРИСБ2_бит; сбит ЛЦД_Д7_Дирецтион у ТРИСБ3_бит ; цхар цхарацтерД [] = {} 31,9,9,9,9,9,31,0 воид ЦустомЦхарД (цхар пос_ров, знак пос_цхар) {цхар и; Лцд_Цмд (64), фор (и = 0; сам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back