ПИЦ12Ц509 ИЦ & програмер (лице) потребно

O

oystek

Guest
Имам мали пројекат који је коло за Латцхинг на 1А светло глобус са 50мА оцењено тренутни прекидач. (Притисни на / Отићи) Он користи ПИЦ12Ц508 04/СМ. Морам да серије од 20 ових производа. Мој проблем је да је мој програмер (особа) није више доступан, због лошег здравља. Немам могућности у области микро контролера или програмирање, нити имам било коју опрему. Треба ми неко ко могу да понуде и програм уређаја за мене пре него што су они ставили на ПЦБ. Имам ХЕКС. Да ли је то све што је потребно или да тражим неке друге фајлове? Поздрав, Оистек

Ви само треба да хек и програмер.

Ако сте ХЕКС, Само се програмер (хардвер) која се повезује са ПЦ рачунаром и да чип програмиран. Не заборавите да закључате кода тако да се извршава, али није доступан да га прочитате назад. Ако не блокаде, ваш код ће бити слободно доступан за свакога ко чита чип назад. Живели

Здраво, Можете градити програмер, али је лакше и захтева мање времена да купи готов један. Јер, ти си програмирање ПИЦ12Ц509, добити једноставан програматор ПИЦ-а (серијски порт и паралелни порт су веома јефтини, можете добити преко УСБ, али можда и нешто скупљи). Инсталирајте софтвер програматор (ако програм мора да буде инсталиран) или једноставно га користите ако је преносив. Конфигурационих битова не треба да се тражи као што би требало да буде постављен у код, али неки програмери захтевати да поново унесете бита конфигурацију. У том случају, уверите се да користите исту конфигурациона подеаавања као и они у ХЕКС (да ли можете да га прочитате из ХЕКС фајла). Најбоље је да се избегне ову врсту програмер. Као што је поменуто пранам77, блокаде код тако да нико други то прочитати и користити комерцијално, осим вас. Потражите ПИЦ у вашој локалној продавници електронике делова. Требало би га наћи, ако не, можете добити на мрежи. Прочитајте датотеку за помоћ или упутство које долази са програматор (хардвер) и прочитајте датотеку за помоћ у софтверу. Ово треба да вам дају јасне детаље. Ако није, можете да се врати и питајте овде. Надам се ово помаже. Тахмид.

Шта мислите о 4013 ИЦ? нема потребе за ХЕКС фајл:) И још увек може да уради "Пусх - на", "Пусх - Офф":)

[Куоте = Јован плава; 836254] Ви само треба да хек и програмер [/ куоте] Хвала Џон бела, али моје способности су на паковању и механички дизајн страну ствари.. Никад нисам дотакао софтвера и програмирања. Ја бих био излаз из моје дубине [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 12:08 ---------- Претходни пост је био. у 11:59 ----------[/ сизе] [/ цолор] Хвала за одговор Тахмид. Ја немам софтвер или програмирање способности или опрему. За овај пројекат треба да пронађе особу која може да пружи (за накнаду, наравно) То је могуће да овај пројекат неће поновити. Имам и друге пројекте који долазе, да потребна помоћ у истим областима. Срдачан поздрав, Петар (Оистек)

Довољно је користити три жице програматор 2 отпорника и ИЦ Прог еке у програму на једноставан начин БИЛО ПИЦ. ИЦ на једноставан начин, ако ваш рачунар има РС232 порт само треба ХЕКС ПИЦ 508 је лако програмирати, чак само са. три жице и серијски РС232 порт углавном отпорнике Арент потребна ако програм од лаптопа ПИЦ! тако да њен углавном само главни ПЦ рачунар или лаптоп пре него што је 1994 треба {отпорника у серију са 220Р РкТКС тако изгледа на мрежи за 'РС232 кабл ПИЦ програматор директне користи ицпрог.еке'

[Куоте = Јован плава; 836254] Ви само треба да хек и програмер [/ куоте] коло је мало компликованије него први пут описао.. Нисам желео да мутне воде са превише информација. Она има 2 светла, режим селектор, и 2 прекидача. Један је прекидач Латцхинг други је тренутна.

ово не би требало да буде проблем јер се онда ХЕКС обасја поставите ИЦ тако да само две жице РС232 је потребна за блиц је ПИЦ 508 је једноставан нурон ниво Торину тако је лако сину од серијског порта и ицпрог студије локације и тамо форум за висе информација потребно је само да се 9-пински РС232 ЛЕЕД + 8 пински прикључак и Балканац наћи много информација о ицпрог форумима и из целог нето

Извини Управо сам приметио да она каже ПИЦ12Ц509 би требало да буде ПИЦ12Ц508 Такође имајте на уму уређај Ја користим је СО8 Сурфаце Моунт део.

Можеш ли излажете овде кола? Ипак, рекли сте [Ја] два светла, режим селектор и два прекидача [/ и] да бисте добили софтвер који вам треба описати како да контролишете светла са свим што прекидача. то је само начин

[Куоте = Рузица-сан; 836609] Да ли можете да излажете овде кола? Ипак, рекли сте [Ја] два светла, режим селектор и два прекидача [/ и] да бисте добили софтвер који вам треба описати како да контролишете светла са свим што прекидача. то је само начин [/ куоте] Здраво Рузица: Ја сам већ направио ПЦБ. Претходно сам продао производ. Имам код. (Више фајлова) ми само треба неко ко може да програмира ИЦС за мене (пиц12ц508 04/см Ово је СМД СО8 део) или напајање интерне контроле и програма њима.

За такве потребе, најбољи приступ би био да присвојити неки колеџ или локалне шунка, идите на лицу или установи, да помогнемо и завршити свој рад. Међународна помоћ би скупо коштати као курири задужени тешко, а сече у свој профит. покушајте да пронађете право у Јужној Аделаида. ово би требало да буде могуће и чини Ваш живот лакшим.

Набавите програмер за програмирање ПИЦ ваш ИЦ контакт софтваресхоусе.цом

[Куоте = мВс сарму; 836635] За такве потребе, најбољи приступ би био да присвојити неки колеџ или локалне шунка, идите на лицу или установи, да помогнемо и завршити свој рад. Међународна помоћ би скупо коштати као курири задужени тешко, а сече у свој профит. покушајте да пронађете право у Јужној Аделаида. ово би требало да буде могуће и чини ваш живот лакшим [/ куоте] Хвала на помоћи.. Нашао сам таква особа и да ће га пробати ускоро. Поздрав,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back