ПИЦ16Ф84А код са ХИ-ТЕЦХ Ц компајлер

Z

zia.newversion

Guest
Зашто не треба да овај код ради? [Синтаксе = Ц] # инцлуде # инцлуде маин () {ТРИСА = 0к00; ТРИСБ = 0к00; ПОРТА = 0к00; ПОРТБ = 0к00; ОПТИОН = 0к07; РБПУ = 0; Т0ИЕ = 1; ИНТЕДГ = 1; ГИЕ = 0, док (1) ЦЛРВДТ ();} статиц воид прекида БИХ () {ако (Т0ИФ & Т0ИЕ) {Т0ИФ = 0; ПОРТА = ~ ПОРТА;}} [/ синтаксе]

[Б] 0к3ФФ4 [/ Б] ОСЦ = Лп ВДТ = О = О ПВРТЕ ЦДП-а = ОФФ, али ја не могу да замислим колико је то важно.

[Куоте = зиа.невверсион; 872083] Зашто овај код не ради? [Синтаксе = Ц] # инцлуде # инцлуде маин () {ТРИСА = 0к00; ТРИСБ = 0к00; ПОРТА = 0к00; ПОРТБ = 0к00; ОПТИОН = 0к07; РБПУ = 0; Т0ИЕ = 1; ИНТЕДГ = 1; ГИЕ = 0, док (1) ЦЛРВДТ ();} статиц воид прекида БИХ () {ако (Т0ИФ & Т0ИЕ) {Т0ИФ = 0; ПОРТА = ~ ПОРТА;}} [/ синтаксе] [/ куоте] Као прво, ваша ГИЕ треба да буде 1 у главни. Када ГИЕ = 0, глобални прекид је искључен. Друго, проверите да ли услови (ако је (Т0ИФ & Т0ИЕ)). нормално, његов једини заставу који треба да се провери. онда поставите линију ЈаваСцрипт кода унутар и ресетовање заставу, као добро. Треће, ја мислим (није сигурно на ово), главни програм треба да бисте били сигурни да ће се покренути као континуирана петља као да би прекид за покретање кад год се поставља застава. Такође проверите региструје ТМРО. чини своје нису укључене у иницијализацију. Надам се ово помаже.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back