ПИЦ16Ф84 са ДС18Б20 програма треба

M

mxdalas

Guest
Морам да тестира дигитални контролер температуре у три позиције. Шема ја се састоји од ПИЦ16Ф84 и сензора ДС18Б20, морам да изађете грејач и вентилатор. Оно што ми треба је програм који би омогућио ми да подесите ЛЦД до жељене (желео) контролу температуре и када кажу температура пала испод жељеног темературе, грејач треба да буде укључен. Када је температура била виша од жељене температуре вентилатор треба да буду укључени. Да ли би ико могао да ми помогне како? Хвала вам унапред

овај линк описује интерфејс дс18б20 са АВР [урл] хттп://ввв.теслабс.цом/опенплаиер/доцс/доцс/отхер/дс18б20_пре1.пдф [/ урл] [цолор = "Силвер"] [СИЗЕ = 1] --- Пост ------- додат у 20:03 ---------- Претходни пост је био у 20:02 ----------[/ сизе] [/ цолор] пицаке / Основни код за дс18б20 [урл = хттп://ввв.пхандерсон.цом/пицаке/дс18б20_08м.хтмл] ПИЦАКСЕ-08м - ДС18Б20 интерфејс [/ урл]

[Цоде] вхиле (1) {Прочитано Температура ако (темп> Хи_Тхресхолд) {Фан_ОН Дисплеј Температура на ЛЦД} иф (темп <Лов_Тхресхолд) {Хеатер_ОН Дисплеј Температура на ЛЦД}} [/ цоде] Пошто си се онда користе ПИЦ-контролером, можете отићи за микроЦ компајлер. Он има уграђени у библиотекама за ЛЦД и, 1-жице за ДС18Б20. Надам се да ово помаже.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back