ПЛЛ Пспице модел или интерфејс Пспице и Матлаб-

S

Sergiu_Q

Guest
Где могу наћи модел за ПЛЛ-зачин ... било какве предлоге? У принцилпе ми треба модел за лмк2316 али мислим да могу да мењају модел за цца може да се модел ми треба. Да ли је добра идееа за интерфејс сам коло од Орцад Пспице, са Матлаб-Симулинк? (Мој коло од Орцад, ПЛЛ из Матлаб-а и свим симулацијама морам бити у Симулинк)

Шта покушавате да моделу? То је контрола петљу. Можете користити нешто попут Пспице моделу га отворили карактеристике петље користећи напона еквивалентно представе. Осцилатор је интегратор са добитак Косц (као [МХз / В] / с), фаза детектор је цонтант Кп [волти / радијан], дигитални разделник је константна К = 1 / Н, петља филтер је оп амп жичану као интегратор, итд нисам сигуран да ли можете да затворите петље у Пспице и да га конвергирају на решење, али вреди покушати.

[Б] бифф44 [/ б] си у праву су, али ја не могу да превише прецизан модел у режим објасни ... како о интерфејсу Пспице & симулинк .. то је посибле у овом случају?

управо оно што покушавате да се симулира?

једноставно покушавају да биулд Ур модела користећи аналогни понашања моделовање библиотеци имам фрирнд то урадили кхоули

Не, дозволите ми да поново покушам. Да ли сте једноставно покушавају да анализирају стабилно условима држава, као што су петље пропусни опсег, бука, итд, или покушавате да модела нелинеарних ефеката као што су циклус проклизавање, време аквизиције, итд?

ће бити добро ако ћу да урадите све, али за први морам да имам модел за мак2316 јер сам може да симулира кола који користе да круг ... имам остатак кола спремни, али само је потребна ова ПЛЛ модела. .. ми треба само уобичајене ствари о овом (ДЦ, бука, бандвицх) време аквизиције је већ много за оно што ми треба:)

Почните са коришћењем овог веб сајта. Има много линеарне основну теорију програмиран. Изаберите национални ПЛЛ чип који је сличан (тј. исто задужен пумпе излазне струје) као МАКС део, и спремни сте. Ако останете у линеарном региону, ПЛЛ петље су веома просте линеарне контролу петљи. Било који добар програм са контролног пакета петља анализа може да се користи. То би била други корак, ако сте имали компликованије ПЛЛ са пуно додатних стубова и нуле, или фазе и фреквенције контролу паралелног стаза, итд (да то уради, да би већ бити упознати са концептима попут Боде дијаграма, корена локус заплет, Никуистова критеријуме, итд). [Урл] хттп://ввв.натионал.цом/аппинфо/вирелесс/вебенцх/ [/ урл]

За интерфацинф зачина излаз са МАТЛАБ. Прво ће генерисати нето листе. Онда на крају генерисани фајл убаците команде Тран (проверите синтаксу у Спице приручника). Ова команда ће генерисати ткт фајлу која се може отворити и обрадити коришћењем МАТЛАБ..

[Б] Бифф44 [/ б] захваљујуци већ Користио сам вебенцх и тхересултс су ок за мој круг, али сада морам да тестирам свој комплетан шематски:) Ја ћу покушати да направим схематски као субцкт и да користе ову субцкт у МАТЛАБ-у. и у МАТЛАБ-ја ће користити ПЛЛ из Симулинк (ја ћу направити мој сопствени модел коришћењем ПЛЛ са Симулинк, са мојим карактеристикама ПЛЛ) амралдо "Онда на крају генерисани фајл убаците команде Тран (проверите синтаксу у Спице приручници) Ова команда ће генерисати. ткт фајлу која се може отворити и обрадити коришћењем МАТЛАБ.. " .. Коју команду човека? Тран. Је само јер сам може да уради пролазне анализе. будите експлицитни Мо ... можда знате више и направим конфузију

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back