ПОМОЋ: Физичка значење МоМ матрица сопствених вредности

K

kalo

Guest
Здраво свима, ја сам анализу ФСС-структуре. МоМ Анализа је заснована на Електрично поље Интегрална једначина (ЕФИЕ) и доводи до формулисања хомогене матрице проблема (З * И = 0). Решење овог проблема врши итеративни поступак: за дату вредност простирања фазе сталне Бета, фреквенција се скенира да пронађе фреквенцијама где терену једначина има тривијално решење не. Претрага ових фреквенција се заснива на откривању прелаза детерминанта нуле. У споро региону (без зрачења), З (против Хермитиан) вредностима су чисти имагинарни. У брзо региону (зрачења), З (општи комплекс) вредностима су сложени. Док је фреквенција је повећање сопствених вредности се смањују (тако да не могу бити ширење константама-сл.) Шта је физички смисао З вредностима? Хвала унапред! Поздрав.

[Куоте = Кало] Здраво свима, У споро региону (без зрачења), З (против Хермитиан) вредностима су чисти имагинарни. У брзо региону (зрачења), З (општи комплекс) вредностима су сложени. Док је фреквенција је повећање сопствених вредности се смањују (тако да не могу бити ширење константама-сл.) [/ Куоте] шта је разлог за ове изјаве? Да ли је истина за све сопствене вредности за нкн матрица?

МоМ користи крову основу функције. Матрица елементи су дефинитед тако да З матрица је анти-Хермитиан (у спором региону). Дакле, нкн против Хермитиан матрица има н чисто имагинарни сопствених вредности.

можете тачка ми је да референтну где се изнад изјава / доказао? Имам неке идеје на крову основи, знам само да је матрица је симетрична (комплекса). Не знам како можете да физички смисао за све н сопствених вредности.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back