ПСРР у ДЦ је само-38дБ-било какве идеје?

C

chang830

Guest
Здраво, ја сам пројектовање појачало. Нашао сам ПСРР у ДЦ је само-38дБ у тип. Трудим се да провери зашто је толико ниско ПСРР. Свако плс. бацила ново светло на то? Хвала унапред

[Куоте = цханг830] Здраво, ја сам пројектовање појачало. Нашао сам ПСРР у ДЦ је само-38дБ у тип. Трудим се да провери зашто је толико ниско ПСРР. Свако плс. бацила ново светло на то? Хвала унапред [/ куоте] то зависи отворене петље добитак од вашег опамп, покушајте да га повећају, да ће бити боље псрр

[Куоте = сурианова] [куоте = цханг830] Здраво, ја сам пројектовање појачало. Нашао сам ПСРР у ДЦ је само-38дБ у тип. Трудим се да провери зашто је толико ниско ПСРР. Свако плс. бацила ново светло на то? Хвала унапред [/ куоте] то зависи отворене петље добитак од вашег опамп, покушајте да га повећа, добићете боље псрр [/ куоте] У ствари, мој блок је у затворене петље рад и фиксне добитак 6дБ. Претпостављам да постоји нека цурења из снабдевање производње, али како могу да га фооунд напоље? Има митипле фази, тако да сам дон.т знам како да провери .... Хвала

[Куоте = цханг830] [куоте = сурианова] [куоте = цханг830] Здраво, ја сам пројектовање појачало. Нашао сам ПСРР у ДЦ је само-38дБ у тип. Трудим се да провери зашто је толико ниско ПСРР. Свако плс. бацила ново светло на то? Хвала унапред [/ куоте] то зависи отворене петље добитак од вашег опамп, покушајте да га повећа, добићете боље псрр [/ куоте] У ствари, мој блок је у затворене петље рад и фиксне добитак 6дБ. Претпостављам да постоји нека цурења из снабдевање производње, али како могу да га фооунд напоље? Има митипле фази, тако да сам дон.т знам како да провери .... Хвала [/ куоте] само АЦ = 1 на напајање ВДД и покренути АЦ анализа, заплет Воут / ВДД, добићете псрр али запамтите ПСРР да покренете у затвореној спрези.

[Куоте = сурианова] [куоте = цханг830] [куоте = сурианова] [куоте = цханг830] Здраво, ја сам пројектовање појачало. Нашао сам ПСРР у ДЦ је само-38дБ у тип. Трудим се да провери зашто је толико ниско ПСРР. Свако плс. бацила ново светло на то? Хвала унапред [/ куоте] то зависи отворене петље добитак од вашег опамп, покушајте да га повећа, добићете боље псрр [/ куоте] У ствари, мој блок је у затворене петље рад и фиксне добитак 6дБ. Претпостављам да постоји нека цурења из снабдевање производње, али како могу да га фооунд напоље? Има митипле фази, тако да сам дон.т знам како да провери .... Хвала [/ куоте] само АЦ = 1 на напајање ВДД и покренути АЦ анализа, заплет Воут / ВДД, добићете псрр али запамтите ПСРР да покренете у затворене петље [/ куоте] Да, може ми дати ПСРР. Вредност , али није ми каже зашто је тако ниска? АБД се такође не може да ми каже шта је цурење пут? Било који добар начин да се помогне на от? Хвала

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back