ПТ написати СДФ фајл, исто СПЕФ датотеку, различите унцертаинце

T

tukken

Guest
Здраво, потребна ваша помоћ. Када ПТ написати СДФ датотеке, Ако имамо исте СПЕФ датотеку, исту библиотеку, али смо поставили другачији сат унцертаинце, да ли се исто СДФ датотеку? Желим да знате, ако смо поставили другачији сат унцертаинце, тајминг проверу ДФФ ће бити другачији или не. Хвала.

морамо СПЕФ датотеку резервне коментарима нашег листа веза, на овај начин, а ми ћемо добити пуну РХ информације од изглед. ПТ који је моћан капија нивоу СТА алат може нам помоћи да спроведе леђа анотације процес. За различите сатови, можемо дефинисати различите сатови унцертаинти.ПТ групама различите сатови у различитим доменима такта, а стазе у различитим доменима сат биће посебно оптимизован.

Хвала, ја бих да знам да ли смо могли да добијемо исте провере времена у СДФ датотеку са различитим подешавања сата унцертаинце.

ако сет_пропагатед_цлоцк и сет_цлоцк_унцертаинти како на, ПТ ће користити стварну искривити + постављеног искривити да провери подешавања и држите време. Ово је метод да се обезбеди марже. [Куоте = туккен] Здраво, потребна ваша помоћ. Када ПТ написати СДФ датотеке, Ако имамо исте СПЕФ датотеку, исту библиотеку, али смо поставили другачији сат унцертаинце, да ли се исто СДФ датотеку? Желим да знате, ако смо поставили другачији сат унцертаинце, тајминг проверу ДФФ ће бити другачији или не. Хвала [/ куоте].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back