ПЦБ и ПЦБ узорак масе обим производње и услуга ПЦБ-Скупштина

K

Kevin Lai

Guest
Шенжен Хаицхуаниингкин Тецхнологи Цо доо. Је водећа компанија за производњу ПЦБ-а са седиштем у континенталној Кини Шенжен. Ми смо специјализовани за један једнострани ПЦБ, двострани ПЦБ-а, вишеслојни одбора (од 4 до 48 слојева), високо-фреквентни вишеслојне ПЦБ одбор, Алуминијум подлоге ПЦБ одбор, тешки од бакра ПЦБ одбор, Високи ТГ одбора, Карактеристична импеданса одбор, ХДИ ПЦБ одбор, ФПЦ, Крута-флекс одбора, Флексибилни ПЦБ-произвођача. Ако је било интересантно, можете да пошаљете фајлове Гербер и БОМ листи ове плоче за нашу понуду на први поглед. Срдачан поздрав, Кевина Шенжен Хаицхуаниингкин Тецхнологи Цо, Лтд Тел / Факс: +86-755-86647600 Мобилни: +86-13928440006 Е-маил: инфо@хаипцб.цом МСН: хаицхуантецх@хотмаил.цом Сајт: [УРЛ = хттп:// ввв.хаипцб.цом] ПЦБ / ПЦБ-Узорак / ПЦБ-Фабрицатион / ПЦБ дизајн / ПЦБ-Цопи / ПЦБ, окупљања / ПЦБ-СМТ / Флексибилни ПЦБ-а произвођача и добављача / ХЦ Микро [/ урл] Адреса: Соба 409,4 спрат, Блок БиХ, Зхонгксинг индустрији град , Цхуангие Рд, Нансхан, Шенжен

Требало би да размишљају о примени брзо цитат система на мрежи, где корисници могу добити идеју коначна цена могу да очекују, као на величину, рупе, без СМТ делова, плоча типа, завршна, количина итд ја користим неколико компанија са овим спроводи на својих сајтова. Често сам се позивница других ПЦБ-а произвођача и ако немају такав систем где могу поредити трошкове брзо нећу ни мучити. Испод је пример једне компаније сам редовно користити. Једноставност употребе због тога да се вратим. Они такође имају такав алат за монтажу рад. Са овом компанијом ћу знати коначна цена, укључујући испоруку пре него што отпремите све датотеке. Су уклонили сам назив фирме да не отму своју нит.

Е-дизајн, Хвала Вам на врсту предлога. Знам да спроводи брзо цитат систем на мрежи је важна ствар купца. Али, наша фабрика је мршав да масовно производити да цитат систем на мрежи је тешко тачно рећи цену купца, тако да ПЦБ фајл потреба процене од стране инжењер. Осим тога, наш предузеће основано ПЦБ узорак цену на следећи начин: Слој: 2 Величина: 5Кс5ЦМ (испод) Тинед 5пцс је 50УСД, укључујући ПЦБ израду, испитивање, испоруку. Лаиер: 2 Величина: 10к10цм (испод) Тинед 10пцс је 100УСД, укључујући ПЦБ израду, испитивање, испоруку. Лаиер: 4 Величина: 5Кс5ЦМ (испод) Тинед 5пцс је 130УСД, укључујући ПЦБ израду, испитивање, испоруку. Лаиер: 4 Величина: 10к10цм (испод) Тинед 10пцс је 190УСД, укључујући ПЦБ израду, испитивање, испоруку. Више информација послати е-маил или МСН или Скипе је једноставан начин захтевају цитат

Тачно. Врло добро тачку. Ја користим ова онлајн инстант цитат да упореди за табле купујем. Посебно, ја само треба да купи мање од 50 комада поретка. Дакле, ова онлајн радионице може да ми уштеди пуно времена. Недавно сам покушао мало и завршио са овим називом пцбфинпо. Њихова цена и довести времена су брзи, а идеално савршен меч за моју потребу. [Урл = хттп://ввв.пцбфинпо.цом/куоте] Финпо Електронска - специјалиста за ПЦБ Прототипови - Удји на котацији сада доступан [/ урл] Ако су ваши производи боље и брже у води пут, требало би да поступите на један од тих превише .

Ми смо у ПЦБ-монтажу углавном кроз рупу компоненте за различите апликације. Вршимо тестирање, такође. Ако неко интересантан, можете да пошаљете куариес да нам за даље истраге. Срдачан поздрав, Ратнесх Кумар Тел-9899538586 [емаил] Емаил-ратнесх_апј@иахоо.цо.ин [/ емаил]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back