ПЦБ-оплатом дебљине

J

jayleung

Guest
Здраво, Имам питање у вези са општим ПЦБ-а произвођача. Фаб куће ми је рекао да када користим 1/2ОЗ бакарна фолија (.7 милиона) на спољни слој, после оплатом додатне бакра за ПТХ, иде на око 2.2мил. Да ли је то истина? Који су минимални бакра оплатом дебљине? Да ли то зависи од ПТХ бакра дебљине? Хвала.

Када смо како ПЦБ, стандард који користимо је 0.5оз спољни бакра челиком до 1.0 најмање унце бакра. Чини се да је у реду за већину апликација. Ако сте око гурају велике струје, можда ћете желети да повећа завршио дебљине бакра. Никада нисам пита који су њихови минимални бакра галванизацију је. Претпостављам да би могли да маска све трагове пре него што оплатом Пролазна рупа. То би налазишта бакарне на рупе али оставља трагове површини почетне дебљине. Сигуран сам да додатних трошкова ће бити укључени. Сматрам да је најбоље да их само кажем шта готовог производа треба да буде и нека одреди најбољи начин како да стигнем тамо. Спец минимални и максимални бакра дебљина спољних слојева и нека брине о процесима потребно да се то оствари. Исто важи и за импедансе. Смо се одрекли покушавамо да спецификације одговарајућих диелектрицима и траг ширине. Пре почетка пројектовања, тражимо стацкуп од ПЦБ-а Фаб схоп за импедансе и слојева желимо. Онда смо само дизајн на то.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back