ПЦИ-интерфацеинг Вендор ИД .......

S

sztibi82

Guest
Хи алл. Проверио сам контролни панел за мој мрежни адаптер, и нашао следеће: улаз / излаз опсег: Д400-Д4ФФ Меморија опсег: ДФФФ7Ф00-ДФФФ7ФФФ Прекид захтев: 11 То је реалтерк мрежни адаптер .... Отишао сам у програму за читање првог бајта, речи из горе написано И / О опсегу, а нашао сам различите податке него што се очекивало. Мислим подаци остало што би то могло бити. Одакле могу да прочитам тачно ИД продавца, као и друге корисне податке?

ПЦИ Вендор ИД се налази у ПЦИ-конфигурационом простору. Која се разликује од И / О простор и меморијског простора. Приступ ПЦИ-конфигурационом простору захтева посебну ПЦИ магистрале циклуса. Ако користите Виндовс, можда то ће вам помоћи: "Приступање ПЦИ Девице конфигурационом простору" [урл] хттп://мсдн2.мицрософт.цом/ен-ус/либрари/аа906253.аспк [/ урл]

Хвала за ансвере желим да дизајн ПЦИ интерфејс, тако да треба да знају тачно где се налази, да би могли поставити на мој дизајн потребне податке.

Овде је распоред 64-бајт ПЦИ Цонфигуатион Заглавље простор: [урл] хттп://ввв.ацм.уиуц.еду/сигопс/ролл_иоур_овн/7.ц.0.хтмл [/ урл] За комплетну информације о ПЦИ магистрале , погледајте конвенционалног "ПЦИ Локално Спецификација Аутобус". Није бесплатно, али можда ћете моћи да негде пронађу копију. [УРЛ] хттп://ввв.пцисиг.цом/специфицатионс/цонвентионал/ [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back