ПЦ базиран 18ф2550 Осциллосопе

D

demetal

Guest
Здраво, ја желим да урадим пројекат ПИЦ-18Ф2550 као ПЦ заснован осцилоскопа (УСБ тип) ... ја донт знају како да се програмира ... ако неко има шеме и фирмваре плеасе хелп ....

Здраво, Из онога што сам прочитао, већина уради ПИЦ заснива домети су прилично сиромашна у погледу перформанси. Већина планова сам видео су такође прилично старе. Ако користите 2550 онда обиоус ствар за мене је изградња Пицкит2 и користите његове уграђен 3 анализатор канал логике - овде детаље Не морате да се изгради копија Пк2, смањи ДИИ верзија ради ОК - по Блуероом планове на овом форуму.

Надам се да су корисне у вашем пројекту [урл = хттп://ввв.семифлуид.цом/?п=24] семифлуид.цом »Блог Арцхиве» ПИЦ18Ф2550 УСБ ХИД осцилоскоп [/ урл] Осцилоскоп преко ПИЦ микроконтролера [/ урл] КАК

[КУОТЕ = как111; 905370] [урл = хттп://ввв.семифлуид.цом/?п=24] семифлуид.цом »Блог Арцхиве» ПИЦ18Ф2550 УСБ ХИД осцилоскоп [/ урл] [/ куоте] ја сам већ посетио овај сајт али изгледа да има два Хекс датотека да буде спаљена у једном ПИЦ-... или тако нешто ... нисам у стању да схвате да ... је неко зна плеасе хелп ...

Здраво, потребно је да поново прочитате пројекта, и схватити шта је софтвер је дао. - САЦ_тиниблд18Ф2550усб_20МХз_115200_48МХз.ХЕКС - 18Ф2550 УСБ ХИД КПД Осциллосцопе.ц (хексадецимално) - усб_десц_хид 8-бите.х Прва линија ХЕКС фајл је Сићушни Боотлоадер који треба програмер да је програм у ПИЦ. Друга и трећа датотеке се не Хекс датотека, они су изворне датотеке које треба поштовати да произведе хек фајл који се затим [У] Преузето [/ у] у Пиц од Тини Боотлоадер - нема хардверске програмер потребан. Такође имају добре читају сви Коментари оставио Корисници на дну његове странице.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back