Патцх антена дизајн за РФИД апликације

J

JChandra

Guest
Здраво Ја сам тренутно ради у РФИД технологије пројекту. Ја сам потпуно нови у овој области. Ја претраживати на интернету и добио основна знања о РФИД технологије. Сада бих волела да знам који софтвер ће се користити за пројектовање ПЦБ антену. Такође, било би веома лепо, ако ми нико неких материјала се односе или књиге о закрпе антена дизајн за РФИД апликације. Хвала унапред.

Здраво најбољи софтвер за симулацију микрострип је ХФСС11 и можете наћи књигу могу за уче о микрострип у требало би да прво дефинисати фреквенцију симулација

Хвала Вам на одговору. Нашао сам неке књиге о микрострип [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 11:12 ---------- Претходни пост је био у 11 : 05 ---------- [/ сизе] [/ цолор] ХВАЛА за свој одговор. Нашао сам неке књиге о микрострип антену, али ако ја идем за антене по тој књизи, величине антена је велика. Желим мале антене на ПЦБ-у. Да ли постоји неки посебан књига на располагању за такве антене. Чуо сам такве антене се зове као Паметне антене. Али ја диднт добити више информација о таквим антене. Књига сам говорио за Микротракаста антена Антена Теорија: Анализа Дизајн Константин А. Баланис. Уколико имате и друге књиге или материјала о малим антена, Молим Вас, дајте ми детаље.

Баланис је дубоко уџбеник, и треба да буде довољан да пронађе одговор на основне скоро сва питања која се односе антену. Како ви кажете, микрострип антене су превелике, питам се да ли сте евентуално покуша да оствари нешто неразумно. Шта је учесталост интереса? Патцх антене су погодне за 860 МХз, 2,4 ГХз или РФИД. Имаћете тешкоћа са малим 860 МХз ознаке, где је само "мали електрични" антена (<λ / 2) може бити изводљиво. Баланис је и њима расправља, можда ћете желети да се односи на посебне књижевности додатно. Али, требало би да размислите, да ће они имају смањене перформансе у односу на редовне антене величине. Ако је фреквенција испод 860 МХз или Микротракаста закрпе антена неће бити могуће, радије би требало да иде за индуктивни спојнице.

Здраво, Моја препорука је софтвер вилп-Д, мислим да је одлична СВ за почетак, молимо Вас да проверите [УРЛ = хттп://ввв.випл-д.цом] ВИПЛ-Д * --** високих фреквенција Електромагнетска Моделовање и симулација Софтвер [/ урл], шта више у демо можете направити пуно малих дизајн антена. Више информација о закрпе антену можете наћи на странама 254-266, РФ у РФИД технологије Данијел М. Добкин.

стави РФИД у претрагу и наћи ћете доста Теме које ће вам дати информације и прочитате ПДФ датотеке на овај линк [урл = хттп://ввв.алиентецхнологи.цом/тагс/индек.пхп] Технологија Алиен - Производи - РФИД [/ УРЛ]

Хи можете користити много техника за мале антене и антене у минијатуризације могу да читају "Компактан и широкопојасни Микротракаста Антене" КИМ Лу Вонг и још једну књигу овог аутора о бежичне антене ако у дефинишу учесталост у ванна можда можемо помоћи у више

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back