Питајте програматор за ДС87Ц550

B

binhqt

Guest
Управо сам се ДС87Ц550 и ДС87Ц530 (узорци из Даласа). Али ја не знам како да програмирате оптерећење за њега. Да ли сте било које су шематски да програматор за њега (оптерећења хек фајл у њих). И имам још једно питање. Имам ДС80Ц320. то је ромлесс, и знам да ако желим от их користимо, морам користити екстерне меморије. Али немам искуства у овој области. Да ли неко има искуства у овој области да ми помогне? Еми и изворни код узорка. Хвала.

Иди на овај сајт: [урл] хттп://бит.куас.еду.тв/ ~ 8051 / [/ урл] Тамо ћете наћи АТ89Ц52 програмер. Можете користити исти програмер у програм ДС87Ц550 или било који други 8051 цоре микроконтролер са ЕПРОМ. У твом случају мораћете да изгради ЗИФ адаптер за 40-пински 8051-до-87Ц550. Повежите само ови игле које се користе у програмирању. Ако имате проблема - да се врате и постављају питања. Постоји много чланова спреман да вам помогне .. Повезивање спољних ЕПРОМ / РОМ-а, РАМ-а, И / О и РС-232: [урл] хттп://ввв.пјрц.цом/тецх/8051/дев-боард-десц.хтмл [/ урл] Имајте на уму да код за спољни ЕПРОМ је идентичан са кодом за интерну ЕПРОМ-а једини исправан хардвер је потребна и веза. Поздрав, ИанП

Како да се изгради ЗИФ адаптер за 40-пински 8051-до-87Ц550. Да ли свако ко чак урадили, молим вас дајте ми схематски.

Који имате: 80-ПИН-КУАД СТАН ПАЦК (14,0 мм к 20,0 мм) или 68-ПИН-виндовед ЦЛЦЦ ЗИФ соцкет теста су сасвим скупе .. У сваком случају можда ће бити потребно ПЛЦЦ68-ДИП-40 адаптер, слична оној која на са прилогу пдф формату. Као што сам рекао, на овом мини-ПЦБ-а, мораћете да повежете само ове линије које су потребне за програмирање 40-пински 8051 версионП1.0-П1.7, као А0-А7, П2.0 П2.7-као А8-А15, П0.0 П0.7-као Д0-Д7, КСТАЛ1, ... погледајте линк из претходних порука .. Поздрав, ИанП

Не могу да претраживач на линк [урл] хттп://ввв.пјрц.цом/тецх/8051/дев-боард-десц.хтмл [/ урл] Можете ли ми дати шематски или ПЦБ?

Веза треба да буде у реду, јер кад сам кликнуо на њега отвара се тај сајт .. У сваком случају, у прилогу је схематски од њега .. Поздрав, ИанП

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back