Питања у вези аналогних моћ прстена

S

stormwolf

Guest
када чип има аналогни и дигитални блок блок, потребне две прстен моћи, један за аналогну а друга за дигиталне. Да ли две моћ прстен треба штит? И аналогни блок је мали, аналогни моћ прстена баш око аналогни блок? сваки аналогни блок мора да треба прстен страже? хвала!

Здраво стормволф, нормално и, Маркос (аналогни) има моћ прстена око њих.

аналогни моћ прстена дозволите језгро (дигитални) је слободан од буке са аналогног дела.

Имам видети неке тренинг, а видим да у тим за обуку, аналогни моћ повезивање са дигиталним власт, и ја сам збуни да су све књиге рекао да би аналогни власт избегавају повезивање са дигиталним моћи да избегне буке. Да ли ја треба да додате аналогни прстен снаге око језгра?

Здраво, То је заједничка за аналогни ИП имати прстење чувају унутар њега. Чувар прстен штити аналогни ИП адреса са дигиталних носие. Такође је важно да ли аналогни ИП ради на различитим напона. Страже прстен се састоји од дифузије, добро и метала (обично металне 1). За распоред микс сигналом, није потребно да покренете снага (метални) прстен око аналогни ИП адреса. Ово можете да урадите ако желите да напајање на ИП, а не за изолацију. Међутим, добро је да јаз између између аналогног и ИП дигиталног распоред. Имајте на уму да ово није увек потребно, као дизајн ИП адреса може имати широк прстен страже око њега, и тако дигтал распоред не може да се приближе на аналогни кола. Ту је и брига прстена јастучићи моћ (ово је пад енергије који покрећу дигитални излаз, као и образовања за одрживи развој заштита). То је уобичајена пракса да се пробије прстен јастучићи моћи између дигиталних и аналогних домена. Пауза је физички или са диодом прекидач ћелије. Очигледно, власт мора да буде на крају повезан. Ово се обично ради на ПЦБ-а. Даље тим у вези, боље моћ изолације. Дакле, постоји доста врста "моћ прстен" говоримо о томе. Они су различити и не треба мешати у дискусију. Поздрав, инж Хана [урл] ввв.еда-утилитиес.цом [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back