Питање из физике жироскоп

L

lightning r fun

Guest
ако узмете жироскопа точак, и досадан је у једном правцу, а онда је још један точак, ставио га око првог, и досадан га у супротном смеру, шта би се десило? би га пониште гравитација и левитира? би било само пасти? би било више стабилна? би било само веома пркоси гравитацији и пада горе? неименован је ПИЦ од стране поглед Унтитлед 2 дну поглед

Шта чини ли мислите да жироскопа (или комбинација два) "пониште гравитацију"? Можете заправо поништиће ефекте жироскопа, ако су оба жироскопа осе и центара гравитације су идентични и θ1 * ω1 = θ2 * ω2. Другим речима, то је мање стабилна.

знам да ако сте имали жиро точак на врху још један, то би се пониште и да ће пасти, али други точак је око првог, а осе нису повезани на било који начин.

Ефикасно нема функционалне разлике, осим да је ваш дизајн откаже више савршено, јер центара гравитације оба жироскопи су идентични.

АКА летећи тањир извор напајања Ово је већ дуго Интересантно питање које је теже одговорити него што на први поглед чини. Постоји познато експеримент који ставља жиро на скали и када ради изгледа указује "подигне", који је у вишак енергије вектора укључени. Само сам икада видео делимичног објашњења за то. Мислим да је стари проф Браитхваите (изумитељ линеарног индукционог мотора, итд) била је посебно заљубљена у овај експеримент. Чини ми се да се сети њега ради ББЦ-јев документарац на ту тему, или можда само га помиње у једном пре неколико година. Никада нисам видела пуно објашњење себе чудно довољно. утичница

Не видим, да је жиро укључивање снага у оси правцу. Ако сам у праву разумем, рекао је ТВ емисија демонстрирао неке заједничке ствари познато из 2. године физике лабораторији. Такође сам није чуо још о новим теоријама полагање темеља летећим тањирима.

Здраво летећи тањир коментар је био ван манжетне - то је само оно што су људи рекли НЛО у прошлости. Можда би требало да имају користи смешак. Браитхваите је говорио да је феномен није могао да разуме или не препознају се јављају у експеримент који је заслужио даље истраге. У то време свакако није објашњиво је другу годину студената. То је само област математике сам не занима тако да не знам шта стање на њему ће бити управо сада. Само сам мислио бих акција. Могло би се, наравно, бити у праву - то је било пре извесног времена. (Браитхваите умро пре узраста мислим), а данас може бити 2. година рада. утичница

[КУОТЕ = муња Р забавно; 805796] док смо на тему НЛО-....:)

[КУОТЕ = 123јацк; 806004]. Мислим о томе на исти начин размишљам о антиелепхантс Њен лепу реч, али док се не показује да постоји или је могуће онда спада у науци фантазија (не фикција) категорије [/ куоте] постоји антиелепхант. зове се Ц4. назад на фантазији тада ... шта ако је било начин да се пониште гравитациона сила на предмет? шта ако је било начин да се једноставно "искључити" гравитације у целом подручју? шта ако је било начин да се заиста преокрене гравитације? до сада само један од тих идеја изгледа још мало могуће (први) (не слон један. један после тога). постоје неке веома одрживе идеје вани који ће се пониште гравитације. један од њих је жиро ствар. Ја само да је бацање тамо да размишља о томе.

[КУОТЕ = муња Р забавно; 806133] постоје неке веома одрживе идеје вани који ће се пониште гравитације. један од њих је жиро ствар. Ја само да је бацање тамо да размишља о [/ куоте] Не мислим да "жиро ствар" поништава гравитацију ништа више него пропеллор погоном авион не (у контексту подразумева) Не знам за било шта што може отказати. гравитацију као што су - жиро мистерија је можда био решени или се сматра незанимљивим (као што је раније наведено сам из дана који) Једна ствар коју бих рекао за готово извесно је било какав утицај ће бити резултат познатих (ако је лоше разумео ) снага. Нема силе или метод сада знамо јесте у стању да чак не бивајући способна цонсидед укидања гравитације на мом најбољем знању. утичница

[КУОТЕ] Ја не мислим "жиро ствар" поништава гравитацију ништа више него пропеллор вођен авион не [/ куоте] Мислим, уопште није, јер за разлику од пропеллор, не може генерисати усмерена снага.. То једино може преусмерити ротационе моменте. Мислим да, на основу садашње научне знање, шансе за стварање анти-гравитационим су прилично лоши. Релавистиц појма гравитације би морали да открију несавршена или погрешно раније. Али, ако се то деси једног дана, то неће бити заснован на једноставном (или двоструки) жиро, претпостављам. Ако неко има линк или стварне објављивања тврди непознати или слабо разумеју снаге који се односе на гирос, молимо порука.

сам наишао на овај дан ... [Урл = хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=7Лка6д6ДДБс] ИоуТубе - Апарати за жироскопске погон Објашњење [/ урл]

Нажалост, видео о рекао [Ја] жироскопске погон апарата [/ и] објашњава управо ништа, нити показује акција апарата. Али аутор је добио амерички патент апликацију, тако да можете студије своје идеје у детаље. Документ у ствари променио мој поглед. Препознала сам, да је заводу за патенте запошљава имају смисао за хумор ... Види: Преглед резултата [/ урл]

Патентних пријава се лако довољно да добију. Чак и добијање патента и није тако тешко. Патентних завода ових дана морати да се ослоне на мишљење о томе да ли је уређај или метод функционише јер су многи "проналазака" су ван сваке разумне разумевање за не специјалисте или инжињера. Супротно ономе што активисти ће вам рећи - патенти су веома добра идеја чак и за софтвер. Нажалост, питање апсурдно софтверских патената нас је учинила све лошу услугу. Оба чување и коришћење патента је место где ствари постају незгодан. (И обично веома скупо) Срећом патентних завода изгледа добро знају "Дафт", тврди за жироскопу. утичница

[Урл = хттп://ен.википедиа.орг/вики/Прецессион] Прецесија - Википедија, слободна енциклопедија [/ урл] [урл = хттп://пхисицс-аниматионс.цом/Пхисицс/Енглисх/гиро_ткт.хтм] Угаона моментум и жироскопске Прецесија [/ урл]

Претпостављам, да је УС патент закон би заправо захтева одбацивање рекао пријаве патента, колико тврди да делује као погон диска, јер конструкција и процесе који су у супротности са законима природе се не протецтабле као патената (што је , колико ја видим, међународна договорени принцип). Цитирао прецесија чланак представља познате акције жироскопа, за разлику од "погон" фантазија укључени рекао Иоу Тубе видео и патента. Или као што сам раније поменуо:. [КУОТЕ] Ја не видим, да је жиро се укључује снаге у правцу осе [/ куоте]

[КУОТЕ = ФВМ; 809980] цитирао прецесија чланак представља познате акције жироскопа, за разлику од "погон" фантазија укључени рекао Иоу Тубе видео и патента. Или као што сам раније поменуо: [/ куоте] ово није требало да покрене нешто на сопствену. ово само ради као средство за погон за нешто што је већ у ваздуху, као што је ваздушни брод.

[КУОТЕ] ово није требало да покрене нешто на сопствену. ово само ради као средство за погон за нешто што је већ у ваздуху, као што је ваздушни брод [/ куоте] Бојим се, уцио сам превише физике да бисте видели разлику.

[КУОТЕ = ФВМ; 819092] бојим се, уцио сам превише физике да бисте видели разлику [/ куоте] То је сурово да се ругају болује:. Мргреен: Често ми је случај да то није толико да људи не знају ствари, али они не знају колико не знају. Чак и наставници ових дана изгледа да не разуме шта низак ниво образовања које пружају. Имао сам неко објасни да ми једног дана (у детаље) како жироскопа је возио у аутобусу он је на посао. Он није могао да види зашто им је потребно смрдљиви мотор уопште. Оно што је заправо значило, наравно, била замајац под аутобус који се користи за складиштење енергије. Држите их нема, забринути и лошег изгледа да политички програм ових дана. утичница

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back