Питање о РХС из Максвелове једначине

S

sundaram

Guest
У РХС из Максвелове једначине, имамо променљиве као што су Д и Б. За смањење броја променљивих, ми користимо конститутивне једначине слично, Д = εЕ и Б = μХ. зашто ми ноцас директно писати Е и Х тамо у Маквелл једначине уместо њих посебно прецизирају оне конститутивне једначине ...? љубазно одговорите ми ..

У линеарној материјала, поларизација густина (у цоуломбс по квадратном метру) и магнетизације густина (у амперима по метру) су дате по: а и области односе се на и: где је као χе је електрични осетљивост материјала, χм је магнетна осетљивост материјала, је електрична пермитивност материјала, а μ је магнетна пермеабилност материјала (Ово може у ствари бити продужен за руковање нелинеарних материјала, као и, чинећи ε и μ зависи јачина поља: [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 2 минута: [/ цолор] [/ сизе] [УРЛ] хттп://ен.википедиа.орг/вики/Маквелл% 27с_екуатионс [/ урл] исто тако провери

али мислим да у ве није написао једначине тамо у одговору ... може у плс дајте им ...?

[Куоте = Сундарам] У РХС из Максвелове једначине, имамо променљиве као што су Д и Б. За смањење броја променљивих, ми користимо конститутивне једначине слично, Д = εЕ и Б = μХ. зашто ми ноцас директно писати Е и Х тамо у Маквелл једначине уместо њих посебно прецизирају оне конститутивне једначине ...? љубазно одговорите ми .. [/ куоте] Па оригинални разлог је што не знам шта је медиј послујемо у! На пример, узмимо једну од Максвел једначине: Дел Кс (х) = (Дов (Д) / Дов (т)) + Ј, где Ј. представљају струје, као што су извор струје, Дрифт цуррет и сл који се додаје ради доследности! Сада ако у желите да замените Д од εЕ, онда Дов (Д) / Дов (т) = ε * (доле (Е) / доле (т)) + Е * Дов (ε) / Дов (т). Пишемо као што је овај, јер ми не могу претпоставити ε остаје константна током времена .. То је, талас у једној средње у једном тренутку може ући у још један медиј у неко друго време .. Тако да не би требало да директно писати тако! Надам одговор Уил бити задовољавајући за вас .. Ако не, онда ме не питају више ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back