Питање о С-параметара у огласима

K

Kezman

Guest
Здраво свима ја сам нашао да све *. СНП датотеке које сте увозом да ОГЛАСИ, импеданса портови 'су све 50охм.Фор пример, ја извоз *. С3П фајл граничник таласовода енергије у ХФСС без ренормализинг солутион.Тхен сам га увезете у ОГЛАСИ и рокова "импеданса 50охм, тако да могу добити исти резултат у ХФСС.Иф сам рокова" импедансу на таласовод импедансе (без обзира Зпи, ЗПВ или Цви), то није цоррецт.Иф сам извоз * С3П фајл. да огласи са ренормализинг решења (50охм), ја не могу да добијем исти резултат у ХФСС.Со моје питање је зашто је то постаје 50охм систем у огласима? и како да симулира неусклађеност таласовод лукама "у огласима који користе *. СНП? Срдачан поздрав Кежман

Ја не знам тачно шта ХФСС тачно радити када ренормализе решење. оно што могу да вам кажем је тхат Ове датотеке су стандард формат, Тоуцхстоне, ау првом реда који хаве декларацију шта је унутра: Р 50 Хз МА (не сећам се онако како је, едит један од ваших филес и видите ), тако да су фајлови садрже податке из 50 Охма, у величини и угао и фреквенција се изражава у Хз. Упоређујући та два резултата које добију, можете боље разумети. Надам се да могу да помогнем. Мазз

Кежман: Колико ја знам, извоз * СНП фајл без ренормализинг слутион је право за симулацију. У ХФСС, ако радите таласовод симулација, боље је да се не ренормализе на слутион јер модел који симулира можда има неки други режим, а ако радите са микрострип линије симулација, није битно да ли ренормализатион или не. Када на * снп фајл је увезен у АДС, ја сам увек постављена термин импеденце до 50 ома, а ви ћете добити исте резултате у ХФСС. Срећно ЛТЦЦ

Хвала Мазз и ЛТЦЦ! Друго питање, зашто не можете да увезете * снп фајлови (н> = 3), који се извози из ХФСС, у ансофт дизајнер.? Али *. С2П може да уради. Због свог 'формату?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back